BALKANE MOJ

A ‘SAMO’ SE JAVILA NA MOBITEL… Srpkinja u švicarskom tramvaju postala hit. Poslušajte zašto

Možda smo navikli na putnika koji u tramvaju priča, no kad netko urla na telefon i kod nas bi postao predmet sprdnje. A možete pretpostaviti kako je bilo suzdržanim Švicarcima…

Srpkinja koja urla da čitav tramvaj odzvanja prilično je zatekao Švicarce. Toliko, da je jedan od suputnika čak zamolio gospođu da se stiša. Sve što je dobio je da mu nešto odbrusi na “tečnom” njemačkom i nastavlja urlati na telefon ” Di da dođem nisam čula, Švajcarca ću da bijem ovde da me ne dira za leđa”.

Nasreću, netko je sve to snimao kamerom i objavio na Facebooku.

‘Eh, šta ti je standard’

Na stranici Uživo iz beogradskih autobusa i tramvaja povela se prilično živopisna rasprava o videu (po svemu sudeći) iz Švicarske.

Od prepucavanja ljudi sa sela i iz Beograda (“Seljak iz sela selo iz seljaka nikad” , “Nema vecih seljaka od gradskih”…) bilo je i onih koji su primijetili uređenje tramvaja (Isti tramvaj ko i ovi krševi kod nas, samo sa tapaciranim sedištima. Šta ti je standard.), onih koji bi voljeli vidjeti nastavak (aj pa nek njoj kontrola trazi kartu ako sme… ), kao i onih koji su sarkastično poručili što je ovdje pravi problem: NEKULTURA Kako sme da je prekida dok prica telefonom.

Povratak na Net.hr