JAO SRAMOTE

A SAD PO ULICI S VREĆICOM PREKO GLAVE: Usred sastanka je otišao razveseliti ženu i zaboravio isključiti kameru, kolege sve gledale!

Tko može, radi od kuće, iz topline doma svog. Što ćemo, takva su nas zadesila vremena, a to znači i da se s kolegama treba dogovarati putem aplikacija namijenjenim za video-konferencije.

Dosadilo mu slušati kolege

Jedan takav sastanak održan je i ovih dana u Brazilu, te ne bi ni po čemu bio poseban da se jedan od sudionika usred druženja nije odlučio razveseliti ženu! Video nevjerojatnoga incidenta objavljen je u srijedu na Facebooku, te se vrlo brzo proširio i brojnim drugim društvenim mrežama.

NJIMA SE SAMO LUD ČOVJEK NE BI PREDAO: Ove ljepotice su prave pravcate vojnikinje i u njih bismo pucali Amorovim strelicama

Nakon što je za to doznao, nes(p)retni muškarac je brže-bolje obrisao sve svoje profile, a mi vam samo možemo kazati da se nije štedio pri seksu pred očima zaprepaštenih ljudi.

Od šoka prestala govoriti

Gledala je to u tom trenutku i Thais de Souza Lapa, profesorica na Odsjeku za sociologiju i političke znanosti na Saveznom sveučilištu Santa Catarina, koja je na desetak sekundi od šoka prestala govoriti.

Potom je nastavila s izlaganjem kao da se ništa ne događa, ali zato drugi sudionici nisu mogli izdržati, a da ne prasnu u smijeh. Tako se slatko nasmijala i djevojka koja je sve to snimala mobitelom, pa video naposljetku proslijedila dalje.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr