Jako okrutno

10 BRUTALNIH OSVETA ZA NEVJERU: Prijevara je otkrila njihovu mračnu stranu, nisu niti znali koliko mogu biti okrutni

Prijevara je jedna od najgorih stvari koje možete napraviti partneru jer je izdaja povjerenja. Nevjera se može zaobići na mnogo načina, od dogovora do jednostavne vjernosti ili prekida, no svejedno više od 50 posto muškaraca i žena vara u braku.

U nastavku možete pročitati 10 okrutnih osveta za nevjeru pa procijenite jesu li varalice zaslužile baš takvu osvetu ili su povrijeđeni partneri pretjerali:

1. Žena objavila fotku na kojoj joj je sperma razmazana po licu

Djevojka iz Lexingtona (SAD) otkrila je da je njezin dečko vara pa je smislila paklenu osvetu. Na Facebooku je objavila fotografiju svojeg lica prekrivenog sjemenom, uz poruku napisanu na papiru: ‘Tim, i ja mogu varati’. Ako ste znatiželjni, vrlo eksplicitnu fotografiju osvete možete pogledati ovdje.

2. Mladoženja razotkrio nevjernu mladenku na dan vjenčanja

Pakleni osvetnički plan jednog mladoženje odužio se čak do vjenčanja. Nakon ceremonije, mladoženja je na večeri ustao kako bi nazdravio. Rekao je svima da ustanu i okrenuo naopako svoj tanjur. Ako je na njihovu tanjuru crvena točka, moraju ostati stajati.

Kada je ostalo stajati osam muškaraca, nesuđeni suprug je rekao da su to muškarci s kojim ga je mladenka varala otkako su zaručeni te da odmah ide poništiti brak. U tom trenutku je samo išetao dok drugi nisu mogli vjerovati svojim očima.

3. Pošarala mu automobil vrijedan 145.000 dolara

Vandalizam je vjerojatno jedan od manje kreativnih načina osvete, no kada je riječ o šaranju crvenom bojom po 145.000 vrijednom bijelom Land Roveru u središtu Londona, onda i ovaj oblik osvete dobiva na težini. Žena koja je saznala da je muž vara ispisala je na njegovu automobilu ‘Varalica’ i ‘Nadam se da je bila vrijedna toga’. Vrlo uočljivi natpisi obišli su sve društvene mreže i medije pa je osveta ispunila svoju funkciju.

4. Četiri žene zalijepile muškarcu penis za trbuh

Tracy Hood-Davis iz Wisconsina (SAD) saznala je da ju je suprug prevario sa pet žena. Kontaktirala ih je i niti jedna od njih nije znala da je oženjen. Na kraju se udružila s njih tri i tako su zajedno smislile pakleni plan. Jedna ljubavnica pozvala ga je u motel na masažu. Tamo je pristao da mu prekrije oči i zaveže ga. Povez mu je maknula kada ga je zavezala i tada je vidio suprugu i tri ljubavnice kako stoje na krevetu oko njega. One su mu zalijepile penis za trbuh služeći se superljepilom i svaka žena ga je udarila nekoliko puta. Na kraju su otišle i ukrale mu telefon, novčanik i automobil.

5. Osvata koja će trajati 17 godina

Harriet ja doznala da je dečko vara i prekinula s njim. Nakon nekog vremena ju je tražio povrat novca za ulaznice za koncert Justina Biebera koje joj je kupio. Iako je prethodno rekao da ne želi novac nazad, predomislio se. Harriet je pristala vratiti mu novac.

Kako mu je novac trebao pod hitno, bivša djevojka odlučila mu se osvetiti za prijevaru i plaćati mu svaki dan jedan cent, sljedećih 17 godina. Hladna osveta može biti stvarno okrutna… Na kraju je varalica samo dobio potvrdu da mu je uplaćen jedan cent, a ime uplate koja će mu stizati svaki dan je ‘varljiva pi*da’.

6. Žena ukrala automobil i ostavila muža i njegovu ljubavnicu gole na cesti

Ting Su imala je 29 godina kada je saznala da je suprug vara koristeći mobilnu aplikaciju za praćenje. Našla ga je na parkiralištu u automobilu s ljubavnicom pa ih je izbacila potpuno gole na cestu i ukrala suprugov automobil. Sve su kamerom zabilježili i promatrači pa je slika osvete postala viralni hit.

7. Ubojstvo

Nakon što je žena iz Kenije otkrila da je muž vara u jednom noćnom klubu, spremila mu je pakleni doček. Izbola ga je u prepone i odrezala mu penis. Ona je pobjegla, a policija je po dolasku zatekla muževo tijelo u lokvi krvi.

8. Žena objavila postere sa slikom varalice

Jedna vrijedna žena saznala je da je dečko vara u njezinom stanu, dok je ona na poslu. Kao osvetu je po gradu oblijepila postere na kojima je njegova slika uz tekst: ‘Dok je ona radila, ja sam dovodio druge žene u NJEZIN stan. Da, isti stan za koji je samo ona plaćala račune. Imao sam strastveni seks s njima po CIJELOM stanu. I sve sam to radio ne noseći kondom. ODVRATNO, zar ne? Ona je saznala za to i sada sam nesposobna propalica bez doma’.

9. Povrijeđena cura prodala sve stvari od dečka na eBayu

Nakon što ju je dečko s kojim je bila u vezi pet godina prevario, odlučila je prodati sve njegove stvari na eBayu. Zato što nije volio da se odijeva seksi, na eBayu je objavila fotografije na kojima polugola pozira u njegovoj robi koju prodaje. Od prodaje je zaradila više od 1000 dolara.

osveta-07 Naked woman sells 2

10. Pasivno agresivni oglas

Kada je saznala da njezin suprug ima ljubavnicu kojoj je napravio dijete, povrijeđena supruga u novinama je objavila pasivno agresivni oglas u kojem piše: “Željela bih čestitati Shari i Patricku koji čekaju dijete. Nadam se da se jako volite i da će vam biti dobro. Uvijek Patrickova supruga Timeshia”.

 

Povratak na Net.hr