Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Škorpioni stalno misle na akciju, nevjerni Ovnovi mole za oprost, a Vage će se napokon 'podmazati'

Image

Sve nas čeka neka vrsta emocionalnog potopa zahvaljujući mladom Mjesecu u Ribama

13.3.2021.
7:00
Play ponuda

Mlad Mjesec u Ribama, u bliskoj konjunkciji s egzaltiranom Venerom i Neptunom, svepreplavljujuća je 'prevlast vode', i svi ćemo iskusiti neku vrst emocionalnog potopa! Vodeni element simbolizira osvježavajući, iscjeliteljski princip osjećajnosti, uživljavanja i suosjećanja s drugima.

Naklonjeni 'duhovi', otvorit će nam 'kanal' u Onostrano. Iz eteričnog svijeta izlazit će anđeli koji spajaju Nebo i Zemlju, i pretvaraju snove u stvarnost. Anđeli vole ljepotu. Anđeoski je glas uvijek glas ljubavi i radosti.

Samo snažni ljudi zaštićeni anđeoskom energijom i protočni za božansku ljubav pokreću ovaj svijet. Neraskidivo smo povezani sa svim što je živo u svemiru. A živo je – sve! Slušajmo tišinu. Kad se naviknemo slušati tišinu, čut ćemo i – anđele!

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI, nevjerni u srcu, mole za oprost, i to na koljenima. Eto, došao vam je i taj 'oslobodilački trenutak', od kojeg već dugo strahujete. Sigurni ste da se želite i možete popraviti? Ako niste, nebesa će vam zaroniti glavu još malo dublje u vodu.

LAVOVI, samo što nisu, skroz potonuli. Duša vam roni kroz valovlje emocija. Vatru vam gasi prenaglašen vodeni element! Kad vas divlja jahačica opkorači, iskusit ćete seksualne blagoslove iz onostranosti njenog međunožja. Samo se prepustite.

STRIJELCI su prenapuhani. Ego vam je narastao do nebeskih visina. Ne vježbate skromnost, jer ste megaloman. Imate vašu lijepu i dobru draganu, i zaboravite na egzotično ljubavno voće. Domaće je domaće, i sigurno nećete pokupiti triper!!!

BIKOVI se slabo snalaze u novonastalim okolnostima. Sve vam je previše ubrzano, i najradije biste se vratili u stari i uhodani (lijeni) ritam djelovanja, ali to nije moguće iz kozmičkih razloga. Kako stvari stoje s vašim seksualnim životom? Mršavo! Postite.

DJEVICE su li-la, ni dobro ni loše. U zoni ste sumraka. Situacija je generalno iracionalna, i vaša urođena logičnost ne može doći do izražaja. Ne pretjerujte s grizodušjem. Lijepi ste i poželjni, i samo vam još nedostaje sveopuštajuće seksanje.

JARAC je loše volje. Što vas muči? Nemate djevojku. E, dečko, pa sami ste si krivi. Cura ima, ali vas nema nigdje! Kad niste u garaži, u teretani ste. Ima jedna slatka susjeda koja vas seksi gleda. Poklonite joj cvijet, i dobit ćete kod nje kredit za pet!

BLIZANCI su 'brzojureće limuzine', i teško ih se da sustići i uloviti. Blizanke su po tom pitanju još gore, i frajere izluđuje njihova nedohvatna nedostižnost. Imate dva nova 'prijatelja', i oba su zaljubljena u vas?! Srca blizu, tijela daleko. Ili tako nekako.

VAGE su razigrane i rastrčane. Urođeno ste lijepi, i svoju ljepotu redovito servisirate. Već se dugo niste pošteno podmazali, i dolili ulje na vatru. U čije ćete se ruke (pre)dati? Romantičnom 'kraljeviću' Lavu, raširit ćete nogice – na izvolte!

VODENJACI su sjajno raspoloženi i ništa im ne može dan pokvarit. Ništa, osim njegove ili njezine posesive i ljubomore. On(a) je uvijek isti/ista, a vi ste se promijenili? Stara izlizana fora. Preoblikujte se zajedno, za početak ispod popluna.

RAKOVI su potopljeni egzaltiranim emocijama. Najteže je vama koji se nemate kome dati. Nije ljubav samo strastveni seks, ljubav je mnogo širi i dublji pojam. Volite sebe i zavolite cijeli svijet. To je čarobna formula o kojoj maštate, od rođenja.

ŠKORPIONI plivaju kroz život slobodnim ljubavnim stilom. U najjačem ste osjetilnom elementu, i stalno mislite na seksanje. Našli ste nekoga, ili još tražite? Ribe pirane, morski lavovi i riječni rakovi, 'najsočnije su vam meseko' za seksi vruće ljubakanje.

RIBE su totalno izvan sebe. Ako ste friško zaljubljeni, nitko nije sretniji od vas. Ako samo fantazirate o ljubavi, i to je bolje nego da ste prizemljeni i bez mašte. Nešto muljate s nekim drugim? Svinjica ste koja se valja po blatu, i ne valja vam posao.

Play ponuda
Play ponuda