Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Jedan znak je 'lizačkog raspoloženja', a drugi je pohotni alpinist maratonac

Image

Ljubavne su nam želje nagle, kratke, erotski kritične, i otvoreno ih pokazujemo

27.3.2021.
7:00
Play ponuda

Pun je 'preduskršnji' Mjesec, na kardinalnoj astrološkoj osi Ovan/Vaga. Susrećemo druge ljude, međusobno se uspoređujemo, tražimo njihove slabosti i dobre strane, te ih vrednujemo pozitivnim ili negativnim bodovima. Drugima želimo imponirati, biti na istoj razini, što je čest uzrok najtvrđih egzistencijalnih borbi, ali nam se isto tako mogu dogoditi i susreti čiji je temelj ljubav.

Venera, vladarica Vage, u konjunkciji je sa Suncem u Ovnu, i ljubavne su nam želje nagle, kratke, erotski kritične, i otvoreno ih pokazujemo. Potreba za bliskošću može biti osujećena jakim (narcis) isticanjem i zahtjevnim osobinama; zbog toga nam može biti teško postići intimnost. Ako njemu ili njoj osiguramo prvo i najviše mjesto u svom životu, izbjeći ćemo (antologijske) ljubomorne scene i sukobe!

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI su iznova otkrili ljubav prema sebi, i najveći su narcisi u cijelom zodijaku. Zahtjevni ste i (ne)zdravo sebični. Sebe u svemu podmirite, i tu i tamo još ponekog darujete. Puna je mjesečina. U pogledu erotskog užitka, lizačkog ste raspoloženja!

LAVOVI puno lakše dišu, i to im se uvijek dogodi – nekako s proljećem. Ljubavni planeti, Venera i Mars, skladno su vam aspektirani, i nemate zavodničkih briga. Jedna vatrena Ovčica slini za vama, a vi se gordo smješkate i mastite brkove!

STRIJELCI su svoji na svome, i ne traže ništa sa strane. Primirili ste se, privremeno, dok vas opet ne obuzme seksi pustolovni duh. Ona se čudi, jer ste stalno kod kuće i slabo van izlazite. Jeste betežni? Budite odgovorni. Testirajte se i cijepite, što prije.

BIKOVI teško podnose naglašen utjecaj Urana. Vi volite status quo stanje, a Uran je iznenadni revolucionarni preokret! I koronavirus je 'genetski iskodiran' Uranom u Biku – prvo gubimo miris i okus, a ni spontani intimni dodiri nisu nam više dobrodošli.

DJEVICE se čvrsto drže ovozemaljskog i materijalnog, i rijetko se kad zagledaju u nebesa, a vole čitat što im predskazuje zvjezdani seksi horoskop. Mars u Blizancima i Venera u Ovnu, nisu vam skladni, i (pre)često odsvirate krive ljubavne note.

JARCI su dobro, ako ne računamo povremene neosjetilne izljeve ledene smrznutosti. Kruti ste i premalo nježni. Tko vas takve voli, možda je i sam 'drvenoželjezan' po prirodi. U seksualnoj ste gimnastici, pohotni alpinist maratonac!

BLIZANCI su vragolasti vjetropiri. Nezasitno ste radoznali u pogledu kvizova, križaljki i sličnih mentalno zabavnih igara. Skupljate zrnce po zrnce znanja na putu ka mudrosti. Seksualno obrazovanje? Upravo prakticirate dodatne edukativne sate!

VAGE se dobro snalaze u novonastalim proljetnim okolnostima. Provjereno, niste iskoronizirani, i sretni ste jer (višemanje) normalno živite. Energetski ste dobrostojeći. S Ribom ste, i on depresiju (iz)liječi seksom? Prezaposleni ste, s finonježnim poslom!

VODENJACI pokušavaju reformirati sebe i svijet. Ne ide vam sve po programu. Susrećete s mnogo otpora, i unutarnjeg i vanjskog. Seksualno ste brzi i ekspeditivni. Strasno podmazano klizite u ponor, u bezdan njene najskrivenije animalne ljepote.

RAKOVI su 'vodozemci', i uronjeni su u vlastite osjećaje, od prve sekunde rođenja. Ovih dana, niste generalno preosjetljivi, jer ste mentalno jaki i stabilni. Imate posla s Blizancima, prijateljskog i neljubavnog. A seks? Radujte se, ako možete čekati!

ŠKORPIONI nisu ni lijevi ni desni. U centru ste, sebe. Igrate se i zabavljate sami sa sobom, i u sadašnjem trenu stvarnosti, drugi vam nisu primarno bitni. Ukratko, seksanje – nula bodova, a intimna 'psihoforenzika' – svakodnevna, rovokopačka!

RIBE više ne surfaju na visokim (emocionalnim) valovima. Bura je prošla, i trenutno je bonaca. Meditirate o tome što vam se izdogađalo na erotsko duhovnom planu postojanja. Razočarani? Isfantazirali ste platonsku ljubav, u stvarnosti nepostojeću!

Play ponuda
Play ponuda