IGRAČKE ZA ODRASLE

PRIČE IZ JEDNOG DOMAĆEG SEX-SHOPA: Mnogi misle da je tamo kupleraj, a za Valentinovo su prodali 50 vibratora

U manjim gradovima teže je naići na sex-shop nego u velikima, dijelom is toga što tamo “svatko svakoga zna” pa mnogi zaziru od ulaska u ta carstva igračaka za odrasle.

No, jedan takav postoji u Koprivnici, a Koprivničanci su se tek odnedavna opustili i počeli češće dolaziti ondje, piše portal ePodravina.

“Muškarci su puni izgovora, žene su opuštenije”

Vlasnica koprivničkog Sexy shopa Emanuela Lončarić Betlehem kaže da se tamo najviše traže vibratori, japanske kuglice i razna pomagala za žene te da to najčešće bivaju pokloni za rođendane, djevojačke i momačke večeri.

“Izgovori su većinom da su to pokloni za prijateljice i prijatelje. Ima i parova koji dolaze zajedno pa traže nešto čime bi začinili svoj seksualni život, kako heteroseksualnih tako i homoseksualnih. Djevojke i mlađe žene su najkonkretnije i bez izgovora daju do znanja da traže određenu stvar za sebe. Također, žene u godinama koje su rastavljene ili udovice. Muškarci su sramežljiviji i obavezno puni izgovora, žene su opuštenije”, kaže vlasnica koprivničkog Sexy shopa.

Dodaje da tek muškarci srednjih godina, uglavnom samci, kupuju razne pumpe i vibracijske vagine. Navrate, kaže, i LGBT parovi, no uglavnom se smješkaju i razgledavaju, da bi potom došao jedan od njih i nešto kupio. Ponekad u dućan navali i čitava ekipa pa nerijetko biraju poklon nekome u firmi tko odlazi u mirovinu.

DILDO KRALJICA Ova žena ima posao iz snova – testira igračke za seks: ‘Sve je počelo s električnom četkicom za zube…’

“Ne vjeruju mi da u podrumu nije javna kuća”

Ima i onih, kaže Lončarić Betlehem, koji misle da je sex-shop i agencija za spajanje usamljenih, pa čak i javna kuća.

“To me je potaknulo na razmišljanje o nekoj vrsti agencije, samo treba proučiti kako bi to zakonski funkcioniralo. Čak nam se javljaju pripadnici LGBT populacije. Primjerice, jedna gospođa od 60-ak godina izrazila je interes da upozna neke djevojke”, kaže ona.

Sjeća se i muškaraca koji su dolazili pitajući postoji li u podrumu trgovine javna kuća.

“Nikako im objasniti da nemamo kupleraj te da sex shop i to ne ide u paketu jedno s drugim. Međutim, oni se nisu dali razuvjeriti, sigurni da mi imamo javnu kuću”, kaže.

NEOBIČNA DRAMA U GAJNICAMA: Nekome kroz prozor izletio vibrator i razbio staklo na parkiranom BMW-u

Mladić se skinuo do gola, gospođa pokazivala grudi…

Kao što u takvim trgovinama ne manjka zanimljivih artikala, ne manjka ni neobičnih dogodovština.

“Jedan mladić, možda ni trideset godina star, došao je u dućan i pred radnikom se skinuo gol golcat. Njegovo je obrazloženje bilo da je čuo kako se tu fotka za Playboy pa da će dobiti sto kuna. Također, jedna je gospođa imala potrebu skinuti se kako bi pokazala kakve si je silikone dala ugraditi u grudi”, prisjeća se vlasnica koprivničkog Sexy shopa.

Što se najtraženijih i najprodavanijih artikala tiče, najbolje idu vibratori, i to oni klasični. Tjedno ih se proda i po tridesetak, a ima prigodnih dana kada prodaja naprosto eksplodira. Recimo, za Valentinovo samo u jednom danu prodano ih je pedesetak. S druge strane, kičasto crveno i slično donje rublje najviše se prodaje u vrijeme Božića.

NOSITE SVOJE ZADOVOLJSTVO SA SOBOM: Biste li stavili ove seks igračke oko vrata?

 

Povratak na Net.hr