ODLUČNI TEŠKI BOJ

ŽENA KOJA JE PREDVIDJELA ATENTAT NA KENNEDYJA: ‘Ove godine će se dogoditi armagedon. Ovo je početak kraja’

Ove godine počinje posljednji i odlučni teški boj, ali bez brige, ako propustite ovaj smak svijeta, sljedeći je već iduće godine

Najpoznatija američka vidovnjakinja i astrologinja, koja je savjetovala i američke predsjednike, a predvidjela je i atentat na Johna F. Kennedyja, tvrdi da nam je ova godina početak kraja i smak svijeta.

Jane Dixon, rođena 1905. u američkom Wisconsinu, tvrdila je kako joj je kao djevojčici, nakon što joj čitala iz dlana, ciganka dala kristalnu kuglu i rekla da će biti “poznata vidjelica i savjetovati moćne ljude”. U početku vidovnjačke karijere je pisala horoskope koji su objavljivani diljem SAD-a, a usred Drugog svjetskog rata navodno ju je predsjednik Roosevelt pozvao u Bijelu kuću. Dixon je tvrdila kako ju je ispitivao i tražio savjete oko tijeka rata, a ona ga je uvjeravala da će rat završiti do sredine 1945.

SEZONA ARMAGEDONA: Za srijedu najavljen smak svijeta, a sljedeći već početkom listopada

Zbog tih nikada potvrđenih glasina, počela je rasti njezina popularnost, osobito zato što je uvijek isticala da je pobožna katolkinja te da njezine vizije dolaze isključivo od Boga.

‘Pobijedit će demokrat kojeg će ubiti’

No neosporno točno predviđanje objavljeno je 1956. U intervjuu za Parade Magazin, tada već poznata Dixon dala je prilično egzaktno proročanstvo kako će “predsjedničkim izborima 1960. dominirati tema radništva i pobijedit će demokrat, koji će biti ubijen ili umrijeti, iako možda tek u drugom mandatu”. Nakon atentata na Kennedyja 1963. njezina popularnost je postala globalna.

Za nju se osobito zainteresirao Richard Nixon, a nakon što je postao predsjednik 1969. pozvao ju je u Bijelu kuću, gdje je navodno predvidjela teroristički napad u Münchenu 1972., a priča se kako su njezine usluge koristili Ronald i Nancy Reagan.

Posljednji i odlučni teški boj

Za 2020. predviđa da bi se “Isus trebao vratiti i obračunati s nesvetim Trojstvom” (u sastavu Antikrist, Sotona i Lažni Prorok). Taj bi okršaj trebao potrajati sve do 2037. godine.

Njezini pobornici ističu kako je imala niz točnih proročanstava, među ostalim naftnu havariju 1989. u kojoj je u more kod Aljaske izliveno 37.000 tona nafte, te kako je predvidjela planetarni uspjeh Oprah Winfrey još 1977. kad se susrela s voditeljicom.

Nerado priznaju i jednako veliki niz potpuno promašenih vizija – od Trećeg svjetskog rata 1958., i novog holokausta 1980., do toga kako će Rim ponovno ustati i stvoriti najveće carstvo svijeta.

No ako se i njezino proročanstvo pokaže pogrešnim, ne trebate dugo čekati. Stanoviti F. Kenton Beshore, pastor iz Kalifornije, novi predviđa za 2021. Ranije je predviđao smak 1988., odnosno jednu generaciju nakon uspostavljanja države Izrael (1948.) , a kada smo dođekali 1988. jednostavno je rekao da je predviđanje točno, ali da se zapravo misli na biblijsku generaciju koja traje dulje pa armagedon zapravo počinje 2021.

Povratak na Net.hr