SNIMKA NADZORNE KAMERE

ZAŠTITAR PRESTRAVLJEN NAKON ŠTO JE UGLEDAO SABLAST NA GRADILIŠTU: ‘Mislim da je na sebi imala vjenčanicu…’

Jeziva slika na ekranu se pojavila nakon što se aktivirala kamera koja je osjetljiva na pokret u sitnim noćnim satima

Zaposlenici jedne zaštitarske firma u Birminghamu ostali su zapanjeni kada su na snimci nadzorne kamere vidjeli ženu u bijeloj dugoj haljini kako se kreće preko središnjeg gradskog gradilišta u sitnim noćnim satima, piše Mirror.

Voditelj zaštitarske firme rekao je da je ostao skamenjen od straha nakon što je na ekranu uočio duh žene u bijelom. Fotografija navodne sablasne prikaze na gradilištu u Birminghamu ostavila je mnoge u čudu te se pitaju je li realna ili se radi o nekakvoj prijevari.

Jeziva slika na ekranu se pojavila nakon što se aktivirala kamera koja je osjetljiva na pokret u sitnim noćnim satima u utorak, 18. kolovoza. Uskoro je na taj dio gradilišta došla patrola, no prikazi nije bilo ni traga ni glasa. Šef osiguranja gradilišta rekao je da više nije mogao spavati jer je bio prestravljen prikazom koju je vidio, a činilo se kao da u rukama nešto nosi dok je prolazila gradilištem, izvijestio je Birmingham Live.

“Mi osiguravamo gradilište u ulici Sherborne, u centru Birminghama. U 1.53 sata u utorak imali smo uzbunu jer se aktivirala kamera osjetljiva na pokret. Slika je došla na moj laptop i tada sam ugledao tu prikazu. Obavijestio sam zaštitare koji su se tamo nalazili i oni su otišli provjeriti što je to ustvari, no nisu ništa našli”, ispričao je voditelj zaštitarske firme Adam Lees.

‘Snimka nije lažna’

“To je nevjerojatno i čudno. Nemam pojma što bi to moglo biti, ali ostatak noći nisam spavao. Drhtao sam od straha. Zaštitari su odmah po dojavi izašli na teren, no nisu nikoga zatekli na lokaciji. To je stvarno bizarno. Nikad nisam vjerovao u duhove, ali ovo ne mogu objasniti. Ljudi su govorili da je snimka lažna, ali mogu ih uvjeriti da je 100 posto realna”, dodao je Lees te je pobliže opisao prikazu.

“Volio bih da je snimka lažna jer sam užasno preplašen. Nikad prije nisam vidio nešto slično. Ona se naginjala naprijed i činilo se kao da lebdi i drži nešto u rukama. Mislim da je na sebi imala vjenčanicu, a doimala se kao da čeka da se uda. To je bila sablasna mladenka”, kazao je.

Lees je malo istražio bizarni slučaj kojem je posvjedočio.

“Malo sam istražio da vidim je li u ulici postojala ikakva crkva. Sve što sam otkrio jest da je to stvarno stara ulica koja postoji već stotinama godina”.

Njegova kćer sliku prikaze podijelila je na Twitteru, a pratitelji su ostali podjednako i zadivljeni i prestrašeni. Fotografija je podijeljena na tisuće puta.

Povratak na Net.hr