VIDEO: Teleportacija uhvaćena okom kamere?

Na nevjerojatnoj snimci koja je ovih dana počela kružiti raznim blogovima koji se bave paranormalnim zabilježena je stvarno neobična pojava – čovjek koji izgleda kao da se teleportira kako bi spasio biciklista.

Na snimci sigurnosne kamere u Kini vidi se kamion pred kojeg izleti biciklist, no u zadnju sekundu se pojavi za sada još nepoznata osoba koja zgrabi biciklista i teleportira ga iza kamiona.

Iako se svi slažu da je video impresivan, postoje oni koji tvrde da nije autentičan već da se radi o kineskoj reklami. Zahvaljujući jezičnoj barijeri, skeptici svih vrsta došli su na svoje i nude kojekakva objašnjenja i teorije pa tako rasprava o videu, bio stvaran ili ne, svaki satom postaje sve zanimljivija.

Kako god da bilo, svi oni koji su vidjeli snimku tvrde da je vrijedi pogledati, unatoč tome što još nitko nije siguran u njezinu autentičnost. Ipak, implikacije koje zabilježeni događaj ima, u slučaju da je stvaran, toliko su intrigantne da se čak i oni koji su sigurni da je riječ o običnoj reklami na trenutak zamisle ‘što bi bilo kad bi bilo’.

Snimku koja u zadnjih nekoliko dana osvaja blogosferu pogledajte ovdje:

Povratak na Net.hr