NISU LAŽNE!

[VIDEO] PENTAGON OBJAVIO SNIMKE SUSRETA S NLO-OM: ‘Ubrzao je nevjerojatnom brzinom i nestao u dvije sekunde’

‘Kako bismo prekinuli nagađanja jesu li snimke prave ili ne, odlučili smo ih objaviti’, kazala je glasnogovornica Pentagona Sue Gough

Snimke neidentificiranih letećih objekata koje je ranije objavila privatna kompanija, sada je službeno objavio i Pentagon, piše CNN.

Na snimkama za koje je još prošle godine američka mornarica rekla da su prave, vide se objekti koji lete velikom brzinom.

AMERIKANCI KONAČNO PRIZNALI: ‘Ove snimke NLO-a su autentične. I da… Nikada nisu trebale vidjeti svjetlo dana’

Snimljeni su infracrvenim kamerama, a na dvije snimke čuju se komentari pilota američke mornarice koji kažu kako se objekti kreću brzo, a drugi nagađa kako bi se moglo raditi o dronu.

Svjedočio umirovljeni pilot

“Kako bismo prekinuli nagađanja jesu li snimke prave ili ne, odlučili smo ih objaviti. Nakon detaljne analize zaključili smo kako objava tih dosad tajnih snimaka ne može štetiti”, kazala je glasnogovornica Pentagona Sue Gough.

CNN je objavio i svjedočenje umirovljenog pilota američke vojske Davida Fravora, koji je imao susret s NLO-om 2004. godine.

PROGOVORIO PILOT KOJI JE SNIMIO NLO, PENTAGON POTVRDIO AUTENTIČNOST: ‘Ta letjelica nije slijedila zakone fizike’

“Kad sam došao blizu, ubrzao je nevjerojatnom brzinom i nestao u dvije sekunde. Kretnje su mu bile poput loptice za ping-pong kad se odbije od zida pa naglo promijeni smjer”, prisjetio se bivši pilot.

A što su točno vidjeli, pogledajte u objavljenim snimkama.

Povratak na Net.hr