VIDEO: Čudne pojave u Nevadskom trokutu

Jeffrey Gonzalez u slobodno se vrijeme bavi promatranjem neba i uočavanjem NLO-a. Na snimkama je već zabilježio brojne letjelice, ali tvrdi da je otkrio takozvani Nevadski trokut u kojem letjelice nestaju kao što su brodovi nestajali u Bermudskom trokutu.

Ovim se hobijem bavi već godinama, a ima i pomoćnike koji tijekom cijelog dana i noći promatraju nebo u nadi da će vidjeti i objektivom zabilježiti NLO.

U svojem je dosadašnjem radu zabilježio i neke anomalije pa je tako primijetio da postoji Nevadski trokut koji opisuje geografsko područje na kojem ljudske letjelice nestaju iznadprosječnom učestalošću.

Za taj fenomen još nema objašnjenje, ali ima nekoliko teorija. Jedna od njih je da se u pustinjskom području odvijaju vojni eksperimenti koji mogu imati nepredvidivih posljedica pa tako uzrokovati i velike probleme u zrakoplovnom prometu.

Ipak, misli da vojska nije toliko neoprezna pa mu je draža teorija da se na tom području skriva izvanzemaljska baza koja ili otima ljudske letjelice ili im slučajno ometa rad.

Nevadski trokut poseban je i po tome što je zabilježena i iznadprosječna frekvencija NLO-a , među kojima su i brojni leteći tanjuri. Kratku reportažu pogledajte u nastavku:

Povratak na Net.hr