VIDEO: Jesu li paranoični ili ih zbilja netko promatra?

NLO-i su rijetka pojava koju većina ljudi nikada ne vidi uživo. Bilo zato što nemaju običaj gledati u nebo ili zato što su rijetkost. No, kako biste reagirali da neprestano viđate isti NLO koji kao da vas uhodi?

S tim se problemom suočavaju rijetki ‘sretnici’ koji imaju prilike vidjeti NLO-e svako malo, a je li im to blagoslov ili prokletstvo ovisi prije svega o njima.

Neki od njih tvrde da ih NLO-i uznemiruju jer ih neprestano podsjećaju na traume koje su pretrpjeli kada su ih izvanzemaljci oteli te se boje da ih i dalje promatraju te da će ih ponovno oteti.

Iako je fenomen otmica teško dokazati i objasniti, njihovi strahovi su stvarni, kao i njihove reakcije na viđeno. Za razliku od njih, tu su i oni koji se raduju svakom susretu s neobičnim pojavama na nebu i svoje oduševljenje vole dijeliti s drugima. Ako više puta vide isti objekt, osjećaju ‘neku posebnu vezu s njim’.

Snimke koje vam ovaj put prenosimo nastale su na Floridi i na njima se vidi objekt već viđen u više navrata, ovog puta snimljen iz dvije perspektive.

Ovaj objekt, viđen diljem svijeta, sigurno ima svoju funkciju, no je li ona zlokobna ili dobronamjerna ovisi o tome koga pitate. Možda je najbolje da prosudite sami:

Povratak na Net.hr