U polju pronašao najveće NLO otkriće do danas?

Franz Knoglinger (47) iz Austrije u svojem je polju pronašao rupu duboku oko sedam metara. Na rupu je naišao dok je tražio mačka, a smatra kako je naišao na najvažnije NLO otkriće do danas.

‘Tražio sam svojeg mačka Murlimanna i naišao na neobičnu rupu. Nisam mogao procijeniti koliko je duboka pa sam bacio kamenčić i čuo kako je udario u nešto metalno’, prepričava Knoglinger za Austrijski Times.

‘Da provjerim je li zbilja riječ o metalnom predmetu, uzeo sam magnet i objesio ga za uže pa ga spustio u rupu. Magnet se prilijepio za predmet, a prema zvuku mi se čini da je riječ o ogromnom i šupljem predmetu’.

Pozvao je i lokalnog vodoinstalatera koji je pokušao izvidjeti rupu posebnom kamerom, no kamera se ugasila kada je došla u neposrednu blizinu objekta. Za sada smatraju da je tome uzrok elektromagnetsko zračenje objekta.

Mjesto je u roku od samo nekoliko dana posjetilo preko 500 ljudi, a objekt će biti iskopan tek kada stignu geolozi i istraže područje i objekt.

Za sada su stručnjaci ponudili nekoliko teorija. Jedan je arheolog izjavio da je rupa vjerojatno posljedica drva koje je strunulo, no ne nudi nikakvo objašnjenje za metalni objekt.

Druga je teorija da se radi o ostatku bombe, a ono najintrigantnije, za kojeg se zalaže i Knoglinger, jest da se radi o izvanzemaljskoj letjelici koja je ili nesretno sletjela ili je u stanju hibernacije.

Povratak na Net.hr