Nisu im vjerovali

TVRDILI SU DA SU IH OTELI IZVANZEMALJCI: Stručnjak ima odgovor

Betty i Barney Hill tvrdili su da su ih oteli izvanzemaljci, ali nitko im nije vjerovao. Međutim, nakon nekoliko godina, statističar David Saunders, tvrdi da skice koje je Betty napravila podsjećaju na zvjezdani sistem u južnom sazviježđu Retikulum.

Naime, 1961. godine, Betty i Barney su navodno prvi put bili oteti od strane izvanzemaljaca. Ova par iz New Hampshirea pokušao je dokazati svoje tvrdnje tako što su nacrtali kartu mjesta iz kojeg izvanzemaljci dolaze.

Međutim, bili su ismijani, a nakon što su stručnjaci rekli da ne postoji nijedno sazviježđe koje bi čak i podsjećalo na ono što je Betty nacrtala.

Ipak, 54 godine kasnije, jedan stručnjak tvrdi da bi možda ima istine u njihovim tvrdnjama. David Saunders kaže da postoji mogućnost da je Betty govorila istinu, budući da njezin crtež podsjeća na zvjezdani sistem zeta Retikuli, u južnom sazviježđu Retikulum.

On tvrdi da nema šanse da bi Betty mogla sasvim slučajno nacrtati takvu kartu.

Betty Hill je preminula 2004. godine, ali je prije toga o svojoj otmici ispričala: ” Ja sam bila odvedena na palubu. Barneyja su odveli u jednu sobu, a mene u drugu. Onog koji je radio testiranje zvali smo Ispitivač. prvo su me stavili na stolicu i pogledali mi oči, uši, nos i vrat, a onda su me stavili na stol i rekli da žele ispitati moj živčani sustav. Onda su pokušali staviti instrument sličan igli u moj pupak, ali je izazvao veliku bol, zbog čega su odustali od toga. Barneyja su ispitivali na sličan način, s tim da ih je kod njega posebno zanimao koštani sustav”.

Također, ona je rekla da je imala i susret s vođom vanzemaljaca.

“Pitala sam ga: ‘Znam da ne dolazite s naše planete, ali, odakle ste onda?’, a on mi je pokazao zvjezdanu kartu, koja je označavala mjesto s kojeg dolaze”.

express.co.uk/Webcafe.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr