NEVJEROJATNA PRIČA

‘TJERAO ME DA RADIM NEZAMISLIVE STVARI’: Rus kaže da mu je vidoviti mačak Charles Utkins uništio život

Nakon što mu je umrla teta, Dimitrij je naslijedio mačka. I to je sve što je normalno u ovoj priči.

Mačak se zove Charles Utkins, a Dimitrij je uvjeren da ima nadnaravne sposobnosti i tjerao ga kupovati ribe i kobasice, prenosi Siberiantimes.

“Odjednom bi se pojavila usred zatvorene sobe a da joj nitko nije otvorio vrata” užasnut je Dimitrij i nastavlja “čita misli, ali što je još gore – usađuje ideje u vaš mozak” kaže Dimitrij iz Blagoveščenska.

Primjerice, baš nikada ne jede ribu a ne voli ni kobasice.

“Ali odjednom je on probudio u pet ujutro snažnom željom da jedem baš to. Toliku mi je žudnju usadio u mozak da sam ih morao ići kupiti. Čim sam ih dao mačku, moja želja je nestala” ispovijeda se Dimitrij. Život mu je postao nepodnošljiv.

“Prije nego što sam upoznao Utkinsa nisam vjerovao nadnaravne stvari. Ali ovo stvorenje me tjeralo da radim sramotne stvari koje nisam htio” jada se Dimitrij.

Srećom, rješenje je došlo samo od sebe. Vidovnjakinja iz Novosibirska čula je za Utkinsa i nesretnom Dimitriju ponudila 84.000 dolara.

“Vidovita je i došla je sa čitavom svojom opremom. Zatvorila je mačka u sobu i smjesta ga odlučila kupiti. Žestoko se protivi medijima pa ne smijem otkriti njeno ime”, zaključuje Dimitrij.

Povratak na Net.hr