MILLENIUM FALCON

TAJNA PODRUČJA 51: Lovac na NLO-e tvrdi da je pronašao slavnu letjelicu iz Star Warsa

Dok neki lovci na izvanzemaljce detaljno pregledavaju fotografije NASA-e kako bi pronašli tragove života u svemiru, jedan istraživač tvrdi da je pronašao NLO u hangaru blizu područja Area 51 koristeći Google Maps.

Scott Waring, osnivač stranice UFO Sightings Daily, još je 2010. godine prijavio kako se u hangaru nalazi 30-metarski NLO te je postavio i koordinate kako bi se drugi mogli uvjeriti da se letjelica tamo nalazi.

SVEMIRSKE SISE: Ljudska mašta na Marsu pronašla i ‘Vanzemaljku s (velikim) grudima’

Tada je pozvao sve čitatelje da se sami uvjere i posjete stranicu prije nego Google izbriše NLO sa svojih snimki. U najnovijem videu tvrdi kako te koordinate ne vode više na to mjesto. Waring u video snimci objašnjava kako točno doći do tog mjesta te tvrdi da su vlasti tijekom godina gradile hangar oko letjelice te da se sada više ne vidi. Svoje tvrdnje objasnio je u videu.

SKRIVAJU DOKAZE O IZVANZEMALJCIMA? Ovo su zadnje snimke tajne američke baze Area 51

Pronašao Millenium Falcon?

U jednom trenutku uz pomoć Googleovog alata Waring je počeo mjeriti objekt te je utvrdio kako mu promjer iznosi oko 32 metra. Također je u jednom trenutku počeo objašnjavati “okrugli objekt” na navodnoj letjelici te je kazao kako mu izgleda kao “dio Millenium Falcona”.

“Izgleda li letjelica kao Millenium Falcon?”, pita se Waring.

Millenium Falcon je naziv za svemirsku letjelicu iz popularnog serijala Star Wars. Ukoliko želite provjeriti tvrdnje Scotta Waringa pogledajte video i slijedite njegove upute. Ovo su koordinate koje će vas odvesti do tog mjesta:
– Zemljopisna dužina: 36 55 35.19
– Zemljopisna širina: 116 0 24.51

Millenium Falcon
Millenium FalconFoto: PATRICK KOVARIK/AFP

Povratak na Net.hr