NISMO SAMI?

‘STRUČNJAK’ KAŽE DA JE SNIMIO ALIENE KAKO NAS GLEDAJU, ALI MNOGI MU NE VJERUJU: ‘Ako je ovo NLO, ja sam Elvis Presley’

Lovci na NLO-e podijelili su snimku ‘ogromne trokutaste formacije’ iznad New Jerseyja uz teoriju da nas vanzemaljci promatraju s neba

Neidentificirani leteći objekt snimljen je iznad New Jerseyja 31. svibnja. Tri svijetle točkice kretale su se nebom u trokutastoj formaciji, a teoretičari zavjera uvjereni su da je ovo dokaz da vanzemaljci koriste tehnologiju prikrivanja kako bi nas promatrali, piše Express.

Snimku je na svom blogu podijelio stručnjak za NLO-e Scott C. Waring koji smatra da se zapravo radi o jednom letećem objektu. “NLO je zapravo skriven, a samo su ova tri svjetla vidljiva. Svjetla mogu biti prozori, a vanzemaljci nas možda promatraju odozgo ili su samo dio pogona. Kako god, ovo je izvanredna snimka”, objasnio je.

‘JASAN DOKAZ DA NISMO SAMI’: CNN se dokopao povjerljivih dokumenata Pentagona koji detaljno opisuju susrete s NLO-ima

ZABORAVITE LETEĆE TANJURE, OVAKO IZGLEDA PRAVI NLO? Iznad Brazila snimio bizarnu divovsku meduzu

Viđen i u Škotskoj

Video je kasnije podijeljen na YouTube kanalu Ovni Vids gdje se povela prava raspava oko NLO-a.

“Moja kći vidjela je istu stvar iznad Škotske u 2 ujutro 29. svibnja. Rekla je da NLO nije ispuštao nikakav zvuk”, “Izgleda kao trokutasta letjelica, a ne tri odvojena svjetla”, “Pogrešno, udaljenost između svjetla se mijenja, pomiču se kako se kreću”, “Vidim jedan trokutasti oblik na početku snimke, a drugi na kraju”, pisali su ljudi u komentarima.

No, drugi nisu tako sigurno da se radi o vanzemaljcima i NLO-u. “Ako je ovo NLO, ja sam Elvis Presley”, “Pa ovo mora biti najsporiji NLO ikad, umirem od smijeha”, “Možda se radi o špijunskom balonu koji leti na velikim visinama i snima s kamerama visoke rezolucije”, poručili su.

Povratak na Net.hr