NIJE IZBIRLJIVA KOD PARTNERA

STRIPTIZETA POSTALA SEKS-VJEŠTICA: Od vradžbina i čini do igračaka, ona podučava sve što treba za jače orgazme

Bivša striptizeta postala je seksualna vještica i sada živi od toga da uči ljude činima i ritualima za bolji orgazam.

Shaney Marie zainteresirala se za vradžbine dok je radila kao striptizeta jer je primijetila da njezini klijenti traže dublju vezu. Zato samozvana svećenica sada poučava seksualnu magiju u Australiji, a posao kani proširiti i na Europu.

“NISAM KURVA JA SAM PANSEKSUALKA!” Evo što trebate znati o tome
Ova 31-godišnja Novozelanđanka smatra se panseksualkom (spol joj uopće nije bitan) i ekoseksualkom (što bi, prema njoj, značilo da je priroda seksualno uzbuđuje).

“Seksualno vještičarenje uključuje korištenje drevne poganske metode za oslobađanje putova do zadovoljstva. Kada sam bila striptizeta, primijetila sam da mi većina muškaraca dolazi tražeći dublju vezu koju nisu mogli nigdje drugdje naći. Gledala sam drevna vremena. Nekada su postojali hramovi u kojima su muškarci tražili savjete i iscjeljenje kod erotskih plesačica. To se izrodilo – moderni striptiz klugovi su demonstracija sile. Muškarci depersonaliziraju žene, a žene muškarce vide preko njihovih novčanika”, priča Marie.

“To više nisu mjesta ljubavi i nema poštovanja prema nijednom spolu. Odlučila sam se vratiti korijenima i početi oslobađanje”, samouvjerena je Marie.

Klijente na svojim radionicama podučava molitvi na ljubavnim oltarima, erotskom plesu te kako koristi kristale i seksualne igračke za veće seksualno zadovoljstvo, prenosi Mirror.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr