SVE ĆE POJESTI

SNIMKA KOJA JE POKRENULA TEORIJU ZAVJERE: ‘Vanzemaljci kruže oko Sunca i sišu energiju’

Jeste li ikada primijetili da Sunce blijedi? Niste jedini. Sve popularnija teorija zavjere tvrdi da je to zato jer vanzemaljci isisavaju svu Sunčevu energiju.

NLO-zanesenjaci tvrde da službene fotografije iz NASA-e potvrđuju kako vanzemaljske svemirske letjelice kruže oko Sunca i “žanju” solarnu energiju zbog čega Sunce gubi sjaj.

Britanski Mirror piše da NASA-ine fotografije, koje je snimila sonda SOHO (Solar and Heliospheric Observatory), prikazuju bijelu točku koja se “produžnim kablom” spojila na Sunčevu površinu.

Youtube korisnik Streetcap1 objavio video pod nazivom  Je li to ogromni NLO proždire energiju Sunca?, koji navodno dokazuje čitav “incident”.

‘ŠTO TO LETI OKO SUNCA? VANZEMALJSKI BROD?!’ Ufolozima proradila mašta zbog misteriozne crne kocke koju je snimio satelit

Nekako se napunio gorivom

Uz brojne komentatore koji objavljuju svoje mišljenje o fotografiji, oglasio se i popularni stručnjak za NLO-e Scott C. Waring sa stranice UFO Sightings Daily.

“Ovo je definitivno NLO koji je jučer izletio iz Sunca. Možda je koristio Sunčevu energiju kako bi se napunio gorivom na neki način, ali je odletio jako velikom brzinom”, napisao je. “Lako je uočiti da je NLO užareno-bijel, dok je Sunčeva plazma žuta. To nam govori da je letjelica izrađena od materijala različitog od površine Sunca”.

Osim što je komentirao, Waring je također objavio svoju verziju NASA-ine fotografije koja navodno prikazuje vanzemaljske svemirske letjelice.

DA NIJE NLO? Teoretičari zavjera tvrde da znaju što je tajanstvena kugla snimljena blizu površine Sunca

‘Čudni objekti’ i nisu baš tako čudni

U međuvremenu je Headlines and Global News izvijestio da bi “čudni objekti” oko Sunca možda mogli biti samo neka vrsta koronarnih izbačaja (CME) iz Sunca, koje Space Weather Live definira kao divovske oblake solarne plazme oblikovane silnicama magnetskog polja koje se pruža daleko od Sunca za vrijeme jakih, dugotrajnih solarnih baklji i erupcija.

Prethodna istraživanja su utvrdila da je logično objašnjenje za manjak Sunčeve svjetlosti odgovorna količina solarne energije koja stiže do Zemljine površine, koja postupno opada zbog sve većeg onečišćenja zraka.

Kao što objašnjava BBC, vidljivo onečišćenje zraka uzrokovano izgaranjem fosilnih goriva odražava Sunčevu svjetlost natrag u svemir što je priječi da stigne do površine Zemlje.

Povratak na Net.hr