PREŠAO POLA SVIJETA

SAGRADIO PISTU ZA ALIENE, A ONDA MISTERIOZNO NESTAO: ‘Čuo sam glasove kako mi naređuju’

‘Ako ju sagradiš, mi ćemo doći’ rekli su mu, telepatski naravno jer nitko drugi na zabavi nije te glasove čuo

“Bio sam tamo, u Fuerte Altou, sa svojim susjedom Luisom n azabavi u sporskom kompleksu. Bila je ponoć 24. studenog, 2008. Odjednom je sve utihnulo i nestalo je struje. Bio je potpuni mrak. ‘Ovo je večer za NLO’ rekao sam Luisu. Nisam ni završio rečenicu kada su se dva svjetleća objekta pojavila nad rijekom Calchaquí”, počinje priču Švicarac Werner Jaisli koji je u Argentini sagradio pistu za svemirske brodove.

“Bili su, iz moje perspektive, u visini mojih očiju. Bili su čvrsti, okrugli i izgledali su kao da su od ulaštenog metala. Ne znam zašto, ali mentalno sam ih pozvao da priđu bliže. I prišli su! Lebdjeli su 100-injak metara iznad naših glava i obasjali nas zrakom snažnog svjetla. Totalno je čudno što nas uopće nisu boljele oči od tog snažnog sjaja. U tom trenutku nešto mi je počelo strujati mozgom; bila je to naredba. Telepatski su mi naredili da napravim pistu” opisuje svoju misiju za argentinske medije moderni Noa.

Četiri godine slagao kamenje

I poslušao ih je. Pored argentinskog gradića Cachi počeo je graditi pistu koju je završio četiri godine kasnije. U maloj udolini poslagao je kamenje u divovsku zvijezdu sa 36 krakova. U sredini divovske zvijezde promjera 48 metara smještena je manja zvijezda s 12 krakova.  Taman kada su se mještani navikli na stranca u kaubojka i uvijek u crnom, on se prestao pojavljivati. Neki tvrde da mu je jednostavno sve dojadilo i vratio se u Švicarsku, ali naravno ima i onih koji kažu da su ga alieni odveli s ovoga svijeta, tvrdi Ancient Code.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr