Procurila snimka

UFOLOZI TVRDE, A NASA-ina SNIMKA ZNAČI DOKAZ? Izvanzemaljci kradu sunčevu plazmu kako bi napunili brod

Izgleda da je naše Sunce postalo prava galaktička benzinska crpka, jer su izvanzemaljci ponovno svratili kako bi uzeli gorivo. Tako barem tvrde ufolozi.

Snimka NASA-inog satelita SOHO od 30. ožujka otkriva uz Sunce golemu valjkastu letjelicu (navodno veličine Zemlje) koja, kako pišu entuzijasti s Mysterious Eartha, siše plazmu kako bi napunila svemirski brod. Trag koji se potom vidi, tvrde, je plazma koju brod ispušta u trenutku kada uključuje pogon.

Nek’ si idu Annunakijima

MISTERIOZAN OBJEKT U SVEMIRU: Maštoviti lovci na vanzemaljce tvrde da se ‘svemirski brod veličine Jupitera’ zalijeće u Sunce

SNIMKA KOJA JE POKRENULA TEORIJU ZAVJERE: ‘Vanzemaljci kruže oko Sunca i sišu energiju’

DA NIJE NLO? Teoretičari zavjera tvrde da znaju što je tajanstvena kugla snimljena blizu površine Sunca

Ako je suditi prema snimkama koje u posljednje vrijeme svako malo procure, svemirski brodovi počeli su često uzimati gorivo od našeg Sunca. Samo u posljednjih pet mjeseci već tri NLO-a veličine Zemlje došla su i uzela mu plazmu. Iako naša najdraža zvijezda često sama izbacuje plazmu u svemir (raznim koronarnim izbačajima koji nevjerojatno sliče tragovima koje ufolozi pripisuju izvanzemaljcima), nije u redu. Zašto ne odu kod Annunakija (i Nomoa) na Sirius – oni barem imaju dvije zvijezde.

Povratak na Net.hr