KGB POKUŠAO ZATAŠKATI

‘OVO JE PRILIČNO ALARMANTNO’: CIA-in dokument otkriva kako su alieni okamenili Ruse koji su ih oborili

Prema dokumentu CIA-e s kojeg je skinuta oznaka tajnosti, ruska postrojba uspjela je oboriti NLO, no preživjeli izvanzemaljci su ih pretvorili u kamen.

Niz dokumenata objavljenih na službenoj stranici CIA-e opisuje kako je ruska postrojba oborila NLO. Nakon što je letjelica pala na zemlju do pet izvanzemaljaca izašlo je i ubilo 23 vojnika, pretvorivši ih u kamen. NLO se pojavio iznad Sibira tijekom vojne vježbe, a oborili su ga raketom zemlja-zrak.

LOŠA GRAFIKA ILI NLO? Ufolozi ne sumnjaju – ulovili su svemirce kako bježe kroz portal iznad Rusije

Dokument se poziva na ukrajinske novine, koje se pak pozivaju na izvještaj KGB-a.

Tamo se opisuje kako je “pet niskih humanoidnih bića s velikim glavama i velikim crnim očima izašlo” iz letjelice. Spojili su se, u “veliku kuglu svjetla” koja je na kraju eksplodirala i pretvorila 23 vojnika u kamen. Nagađa se kako su dva vojnika preživjela.

“KGB navodi kako su okamenjeni ostaci vojnika prevezeni u tajni institut blizu Moskve. Specijalisti pretpostavljaju kako je izvor energije i dalje nepoznat zemljanima trenutno promijenio strukturu stanica, preobrazivši je u supstanciju koja se na molekularnoj razini ne razlikuje od vapnenca”, stoji u izvještaju. CIA-in agent je na kraju dokumenta zaključio da “ako KGB-ovi izvještaji odgovaraju stvarnosti, ovo je prilično zlosutan slučaj. Izvanzemaljci imaju oružja i tehnologiju koja je iznad svih naših pretpostavki”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr