VAŽNA PORUKA

OTKRIVENE POSLJEDNJE RIJEČI BABE VANGE: Tik pred smrt iznijela naoko optimistično predskazanje, ali ono ima prilično mračnu pozadinu

Baba Vanga je umrla 11. kolovoza 1996. godine, a pred smrt je generacijama koje dolaze ostavila važnu poruku.

Baba Vanga je umrla 11. kolovoza 1996. godine, a pred smrt je generacijama koje dolaze ostavila važnu poruku.

Bugarska proročica Vangelija Pandeva Dimitrova, koju svijet pamti pod imenom Baba Vanga, poznata je po svojim proročanstvima ali je malo poznato ono što je prorekla neposredno pred smrt.

Proročica, koja je oslijepila u 12. godini posljednjih godina života živjela je u bugarskom selu Rupite, jer je ovo područje smatrala izvorom energije.

Baba Vanga je umrla 11. kolovoza 1996. godine, a pred smrt je generacijama koje dolaze ostavila važnu poruku.

“Doći će vrijeme čuda kada će znanost napraviti velika otkrića na području nematerijalnog”, bile su njene posljednje riječi, piše Kurir.

Točno u 9:20 kada je bugarska proročica napustila ovaj svijet kazaljke na zidu njene sobi su se zaustavile.

Iza riječi stoji dosta mračnije značenje

Te enigmatske riječi imaju dosta mračnije značenje, ako se promotre zajedno s predskazanjima koje je davala ranije, u godini svoje smrt.

Kako je objavio Balkanspress, ona je 1996.  predvidjela da će “Sirija biti u centru događaja koji će čovječanstvu donijeti svjetsku krizu neviđenih razmjera i globalne promjene”. Vanga je tada rekla da će “vlast Sirije pasti. No  ostavila je i tračak “nade”:

“Ipak, doći će vrijeme spokojstva u drevnim učenjima. Pitaju me da li će to vrijeme uskoro doći? Još ne. Ali, Sirija će se stropoštati pred nogama pobjednika, ali pobjednik, pokazat će se, neće biti onaj za koga svi misle da će biti”, rekla je 1996.

Kraj svijeta je tek novi početak

Kraj svijeta kojeg predviđa nakon pada Sirije ipak je tek tranzicija, odnosno kraj svijeta kakvog poznajemo.

“Uskoro u dušama ljudi nastupiti promjene i da će čovječanstvo tada ući u novu eru”

“Doći će dan kada će laž isčeznuti sa lica Zemlje Neće biti nasilja i krađa. Prestat će ratovi, a oni koji ostanu u životu shvatit će njegovu vrednost i čuvat će ga kao zjenicu oka.

Zemlja će ući u novo razdoblje koje ja zovem – vrijeme dobročinitelja. To doba ne ovisi od nas – ono će nastupiti htjeli mi to ili ne. Novo vrijeme će zahtijevati potpuno drugačija mišljenja i shvaćanja, saznanja, potpuno drugačije, kvalitetno, ljude koji neće narušavati harmoniju Svemira…,“  rekla jer pred smrt Vanga.

Povratak na Net.hr