OVO JE URNEBESNO!

NA MARSU SE VIDI BOCA OŽUJSKOG PIVA?! Jedan od najčitanijih svjetskih portala objavio najbizarniju vijest ikad

Zaboravite na to ima li na Marsu vode – ako je za vjerovati ovoj fotografiji, na površini Crvenog planeta ima svježe pive. I to ni manje ni više nego, ako vjerujete Daily Mailu, Žuje.

Oštrooki ‘lovac na anomalije’ na Marsu primjetio je neobičan predmet koji izgleda poput zelene boce na snimkama NASA-inog rovera.

GRIZLI NA MARSU?!? NASA snimila čudnovate fotografije koje dokazuju izvanzemaljski život na Crvenom planetu?

Tko je pio Žuju na Marsu?

Prema njemu, bizarna boca izgleda je kao da ima crveno-zeleno-bijelu oznaku, pa čak i čep na kraju.

Fotografiju je snimio rover Spirit tijekom misije na površini Marsa još 2007., a neobičan oblik primjerio je pažljivi ‘lovac na anomalije’ Thomas Miller (64).

“Ovo je otkriće izuzetno jasno, dizajn boce malo je drugačiji, ali prepoznatljiv”, rekao je Miller, glazbenik iz Kanade.

“Jasno da ne možemo sa sigurrnošću znati da li se to stvarno radi o pivskoj boci, ali riskirat ću i reći da je. Ako jednoga dana posjetimo taj planet bilo bi lijepo kada bi mogli sjesti i popiti pivo s njima”.

“Mislim da se radi o dokazu kako je Mars trenutačno nastanjen”, rekao je Daily Mailu, koji je za usporedbu uzeo fotografiju boce Ožujskog piva.

“Obično jasnije slike snimljene iz drugog kuta pokažu kako su te anomalije u stvari stijene ili svjetlosni trik”, ipak je priznao Miller.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr