IMA NEŠTO U TOME

NOSTRADAMUS PREDVIĐA TREĆI SVJETSKI RAT OVE GODINE: ‘Dvaput uzdignut i dvaput svrgnut, Istok će oslabjeti Zapad’

Hitler, atentat na Kennedyja, atomska bomba, slijetanje na Mjesec, samo su neka od predviđanja glasovitog Nostradamusa, koji je i za 2017. predvidio, kako tumače poznavatelji, Treći svjetski rat.

Michel de Nostre-dame francuski je liječnik, ljekarnik i astrolog koji je ipak ostao najviše upamćen po svojim proročanstvima koje je objavio 1555. godine u 353 katrene. Dok jedni tvrde kako su njegova proročanstva dvosmislena i podložna tumačenjima kako kome odgovara, njegovi pobornici su uvjereni kako je Nostradamus imao uvid u drevne vještine, te jasno predvidio buduće događaje.

SLABLJENJE ZAPADA, BITKE I SUKOBI, KRALJEVSKI SKANDALI…:Nostradamusova predviđanja za 2017.
Mnogi se slažu kako većina Nostradamusovih proročanstava govori o smrti i uništenju, a u skladu s time tumače i njegove stihove koji, prema njima, predviđaju rat dvaju velesila koji će trajati 27 godina. Izbit će nakon dolaska trećeg antikrista. Doduše nije baš jasno tko bi bio taj treći antikrist (Napoleon i Hitler bi bila prva dva). Do sada se ta uloga pripisavala Sadamu Huseinu, pa Vladimiru Putinu dok je prema sadašnjim tumačenjima u pitanju Donald Trump, čiju je pobjedu, kažu, predvidio u katrenama na kojima se u više mjesta spominje truba i trubač (na engleskom trumpet).

‘LAŽNI TRUBAČ, PRIKRIVAJUĆI LUDILO…’: I protivnici se slažu da je Nostradamus predvidio pobjedu Trumpa
Lažni trubač, prikrivajući ludilo, prisilit će Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući propise, mijenjati novac i standarde, navodi se u jednoj strofi.

Truba trese velikom svađom. Prekršeni sporazum, dižući lice nebesima: krvava usta će biti plivati u krvi, lice pomazano mlijekom i medom ležat će na zemlji.

Slabljenje zapada

U drugim strofama govori o velikom ratu istoka i zapada, u kojem nećemo dobro proći, tumači Ancient code.

Dvaput uzdignut i dvaput svrgnut, Istok će oslabjeti Zapad. Njegovi protivnici će nakon nekoliko bitaka, otjerani morem, propasti u vremenu potrebe.

Velik čovjek biti će pokošen munjom. Zla djela predviđena čuvarima zahtjeva. Prema predviđanjima, još jedan pada u noći. Sukobi u Reimsu, Londonu i pošast u Toskani.

Nakon velikog stradanja u kojem će mnogi izgubiti živote, slijedi razdoblje blagostanja, a potom novi rat.

Pošast će biti ugašena, svijet će postati manji, a dugo vremena zemlje će biti nastanjene u miru. Ljudi će putovati sigurno nebom iznad zemlje i mora, tada će ratovi ponovo početi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr