banner

Čudne pojave iznad Čepina: 'Bilo je zastrašujuće, nikad takvo što nismo vidjeli'

Jesu li Čepin posjetili izvanzemaljci? Na to pitanje već se danima traži odgovor, a počelo je početkom mjeseca. U Čepinu, nedaleko od Osijeka, mnogi su zamijetili neobične i nadnaravne pojave na nebu.

‘Prolazili smo autom kroz Matoševu kad smo vidjeli bljesak lijevo od Doma zdravlja. Pomislili smo da nešto nije u redu s vanjskom rasvjetom, ali kad se za četiri minute ponovno pojavilo, bili smo u Kozarčevoj, u dijelu gdje nema vanjske rasvjete. Svijetloplavi bljesak preko cijelog Čepina… poput golemog plašta. Bilo je zastrašujuće, nikad takvo što nismo vidjeli. Ukućani su mi rekli da je u tom trenutku toliko pao napon struje da je žarulja od 75 vati izgledala kao upaljač’, ispričao je jedan mještanin za glas-slavonije.hr.

‘Bio je to leteći tanjur – vidio sam ga točno u to vrijeme’, nadodao je drugi mještanin.

‘U dva navrata golema je svjetlost dolazila s istoka, kratkog trajanja. Drugi put bila je veća. A vani je vjetar stao, i čudan pritisak zraka nastao. U kući slab pritisak vode, vanjska rasvjeta prekinuta na nekoliko minuta. Svjetlost je bila poput iznenadnog izlaska sunca… Bilo je istovremeno fascinantno i zastrašujuće’, prepričao je jedan od svjedoka dok su u policijskoj postaji rekli da nitko nije prijavio misteriozne događaje.

Neobične pojave počele su se pojavljivati početkom mjeseca, a u ponedjeljak su mještani novinarima rekli da se svjetlost više ne pojavljuje. No i dalje se o tome priča.

http://www.glas-slavonije.hr/227206/3/Cepincani-Bio-je-to-leteci-tanjur-Svjetlost-je-bila-poput-iznenadnog-izlaska-sunca

Povratak na Net.hr