ČUDOVIŠTE IZ MOČVARE

NEŠTO PUNO ODVRATNIJE OD ZMIJE IZGMIZALO IZ ŠKOLJKE: ‘Bio je velik dva metra, male glave i velikog debelog tijela’

Nije jasno je li u pitanju prilično opsežna prevara, niti što je stvorenje koje je izgmizalo iz školjke, ali jedno je sigurno – snimka je nešto najodvratnije što ćete danas vidjeti.

Ogromno čudovište snimljeno je u kupaonici obiteljske kuće. Vjeruje se da se izgleglo u kanalizaciji i hranilo fekalijama a izašlo je nakon što je postalo preveliko za cijevi.

Zaštrašujuća snimka prikazuje kako proviruje kroz vrata kupaone. Po svemu sudeći, teško da je u pitanju zmija obzirom na to ima malu glavu i debelo tijelo, za razliku od pitona i ostalih zmija.

Fotograf Zul Hanif Anip bio je kod kuće zajedno sa suprugom Puteri kada je neman provirila. “Bilo je strašno. Izašao je kroz zahod. Nitko nije puštao vodu. Mislim da je izraslo u cijevima koje su povezane sa zahodom jer sam provjerio i nije bilo nikakvih pukotina kroz koje je mogao ući” kaže Anip, prenosi Mirror.

“Bio je dug dva metra, debelim tijelom. Nisam siguran je li u pitanju zmija ili neko stvorenje iz močvare ili mora kojeg je donijela plima” opisuje. “Naša kuća je okružena naplavljenim poljima pa mo pa je možda došlo od tamo” nagađa dodajući kako mu je glava bila mala. Kaže kako ne vjeruje da bi pojelo ljude nego da bi ih ugrizlo i ostavilo svoje zube u njima.

Zul i njegova žena su uhvati li stvorenje u vreću i pustili ga u obližnju rijeku.

Povratak na Net.hr