VIDEO: Nadzorna kamera snimila duha u ukletom kafiću

Djelatnici kafića u britanskom Boltonu prestravili su se kada su ujutro pregledavali snimku nadzorne kamere od te noći. Nakon što su bili zbunjeni činjenicom da je snimka stala u 6 sati i 18 minuta, pogledali su snimljeni materijal na kojem su u djeliću sekunde vidjeli duha.

Kafić u pitanju, Ye Olde Man, jedan je od najstarijih u Britaniji, a njegovi djelatnici vjeruju da su na snimci vidjeli duha. Voditelj kafića, Tony Dooley, ujutro je pregledavajući snimku uočio siluetu koja se odjednom pojavila ispred šanka.

‘Sišao sam dolje i ugledao razbijeno staklo na podu, pa sam odmah bio sumnjičav’, ispričao je Dooley priznavši da je skeptičan kada su u pitanju natprirodne pojave, no, kaže, jednom kada vidiš tako nešto vlastitim očima, počinješ vjerovati.

Kafić je otvoren 1251. godine, te je jedan od četiri najstarija u cijeloj Britaniji. Lokalno stanovništvo vjerovalo je da kafić opsjeda grof Derbyja, James Stanley. Plemić je navodno svoje zadnje sate 1651. godine proveo u tom kafiću, koji je tada pripadao njegovoj obitelji, prije nego što mu je odsječena glava.

Stolica u kojoj je pogubljen grof još uvijek se uvijek nalazi u kafiću, piše Mirror.

Krvavoj povijesti kafića tu nije kraj. Naime, 1644. godine u neposrednoj blizini dogodio se veliki masakr, a mnogi vjeruju da kafić opsjedaju duhovi žrtava.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr