BRITANSKI DOSJEI X

MINISTARSTVO OBJAVILO DOKUMENTE O IZVANZEMALJCIMA: ‘Stravične riječi dolazile su iz glave oblika limuna’

Britansko ministarstvo obrane objavilo je svoje “dosjee X”, no ufolozi tvrde da je to tek dio onoga što znaju o izvanzemaljcima.

Malcom Robinson, osnivač udruge “Istraživanje neobičnih fenomena” nedavno je otkrio kako vlada ne otkriva sve što zna o izvanzemaljcima. Kako prenosi Nature od World, neimenovani izvor iz britanskog ministarstva obrane otkrio je Robinsonu da vlada ne govori ni pola toga što zna.

POLJOPRIVREDNIK TVRDI DA SU GA POSJETILI IZVANZEMALJCI I NAREDILI MU DA IZGRADI PIRAMIDU: ‘Imaju važnu poruku za čovječanstvo!’

Ministarstvo obrane je 30 godina imalo zasebni odjeli koji se bavio NLO-om. Ukinut je tek 2009., navodno zato što nije davao “rezultate koji su od značaja za obrambeni sustav zemlje” te samo troši ljude i resurse koji bi se mogli drugačije iskoristiti. Rezultati skupljeni tijekom zadnje dvije godine njihovog djelovanja javno su dostupni u britanskom nacionalnom arhivu, uključujući i viđenja NLO između 1970. i 1971. Postoji 25 datoteka s 4.400 stranica.

Tamo su i detaljno opisana brojna svjedočanstva, poput onoga dvojice mladića iz Staffordshirea:

“Želimo vas, pođite s nama bile su stravične riječi koje su dolazile iz glave oblika limuna” piše i njihovom susretu. U arhivu su i skice NLO-a, a neke uklkjučuju i precizan opis njihovih svjetla, načina kretanja…

HILLARY CLINTON OBEĆALA: Ako postane predsjednica, otkrit će istinu o izvanzemaljcima

Ufolozi i ostali istraživači paranormalnog već desetljećima traže od vlada da objave sve što znaju. Robinson je osobito pozvao nadležne da istraže Bonnybridge, mjesto u Škotskoj u kojem je 300 puta navodno viđen NLO.

“Ministarstvo obrane polako objavljuje podatke o viđenjima NLO-a u Ujedinjenom Kraljevstvu. I američki dokumenti s kojih je skinuta oznaka tajnosti jasno pokazuju da je NSA bila u dogovoru s ostalim vladama i da su točno znale što se događa. Vlade ovog svijeta, uključujući i britansku znaju mnogo više no što objavljuju”

 

Povratak na Net.hr