Nikad jasnija snimka

DUHOVI IZGLEDA JAKO VOLE BRITANSKE PUBOVE: Još jedan snimljen, ovog puta kako pokušava prati pod

Nadzorne kamere snimile su nevidljivu silu kako pomiče stvari u britanskom pubu koji je već na zlu glasu zbog opsjednutosti duhovima.

U Chapel House Pub u Dudleyu već su zabilježene paranormalne pojave. Upraviteljica Katie Round i njen zaručnik Ben Parkes već su više buta bili žrtva paranormalnih pojava, iako su pub preuzeli tek prije devet tjedana, prenosi Express and star

VIDEO: Nadzorna kamera snimila duha u ukletom kafiću

U kafiću snimili pojavu koja im još dugo neće dopustiti da mirno spavaju

“Prošlog petka staklo s police iznad šanka odletjelo i pogodilo me u prsa” tvrdi Ben te dodaje kako “se ponekad mogu čuti koraci kako se penju stubama no onda odjednom samo stanu”

No ono što navode kao krunski dokaz da je pub kojeg su preuzeli opsjednut je snimka nadzornih kamera na kojoj se prema njima jasno vidi nevidljiva sila.

“Čistila sam nakon jedne većeri i čuo sam nešto u kuhinji. Otišla sam pogledati no nisam vidjela ništa pa sam mislila da me moja druga polovica zaj..ava” kaže Katie.

Kada su kasnije pregledali snimke nadzornih kamera, vidjeli su kako se znak za klizav pod sam od sebe miče i pada. Vidi se i Ben, koji se prestravio kada je mop ničim izazvan pao.

Povratak na Net.hr