U STRAHU OD LA LLORONE

DEMONSKI KRIKOVI PRESTRAVILI RADNIKE MCDONALDSA: Zaključali se u restoran do jutra, a ni policija nije pronašla izvor izvor urlika

Sablasne zvukove su opisali kao urlanje žene u agoniji praćeno nerazumljivim jezikom i jezivim lajanjem

Radnici lokalnog McDonaldsa u Pueblu,  u američkom Coloradu, prestravljeni su u pola četiri ujutro zvali policiju zbog demonskih urlika. Prema policijskom izvještaju, opisali su ih kao “bizaran jezik praćen jezivim lajanjem”.

Bili su uvjereni da dolaze od demonske, žene koja vrišti. Toliko su bili potreseni da su se zaključali u restoran i odbijali izaći do jutra.

Policija je poslala ophodnju, no niti jedan od trojice policajaca nije uspio pronaći izvor urlika, navodi se priopćenju.

Na društvenim mrežama neki korisnicu su istaknuli kako takvi vriskovi odgovaraju La Lloroni. Prema narodnom vjerovanju u latinskoj Americi riječ je o duhu žene koja vrišti i zavija u agoniji, prenosi UM.

Vječno traga za sinovima koje je utopila

Predaja, najpopularnija u Meksiku govori kako je bogataš oženio siromašnu djevojku očaran njenom nevjerojatnom ljepotom. Rodila mu je dvojicu sinova, no vremenom, gubio je interes. Često je putovao a i kada bi se vraćao kući posvetio bi se isključivo dječacima. Konačno, jednog dana se kući vratio s mlađom djevojkom.

Pozdravio je sinove, a svoju bivšu ljubav potpuno ignorirao. U naletu sumanutog bijesa ona je uzela djecu sa sobom i utopila ih rijeci.  Shvativši što je napravila, tražila ih je no rijeka je njihova tijela odnijela nizvodno. Sada čitavu vječnost traga za svojim sinovima, plačući u agoniji zbog svog nedjela.

Prema legendi, njeno plakanje donosi veliku nesreću svima koji ga čuju,  a djeci se govori kako će ih La Llorona oteti ako ne budu poslušna. O ovoj narodnoj predaji je snimljen niz filmova.

Policija je izvijestila o incidentu i na svom profilu na Twitteru, dodajući kako su pretražili čitavo područje ali nisu našli izvor buke.

Povratak na Net.hr