Kolbrinova Biblija

‘ČUT ĆE TRUBLJE RAZARAČA I PLAMEN’: Drevni spis mijenja sve što znamo o nastanku svijeta i najavljuje njegov kraj

Kontroverzna Kolbrinova Biblija opisuje nastanak svijeta, te čak spominje i civilizacije koje su živjele prije Adama i Eve te otkriva nepoznate detalje o velikoj poplavi i odlasku Židova iz Egipta.

Kolbrinova Biblija, kako ju nazivaju pobornici teorija o drevnim izvanzemaljcima, skup je tekstova koje je stoljećima skrivalo navodno tajno društvo.Poklonici tvrde kako su spisi spašeni iz opatije u Glastonburyju 1184. Oni koji tvrde da su ju istraživali, tvrde kako je u pitanju sekularna povijest, paralelna onoj u kršćanskoj Bibliji, prenosi Ancient code. Sastavljena je od 11 knjiga, a pisali su ju razni autori – od drevnih Egipćana do keltskih svećenika. Prvih šest knjiga napisali su drevni Egipćani, a najstariji zapisi, navodno, datiraju it vremena neposredno nakon odlaska Židova iz Egipta, procjenjuje se u 15. st. pne. Tekstovi, tvrde poklonici, opisuje i matematičke principe, a Kolbrinova kozmogonija navodno bi objasnila i pomirila suprotstavljenu teoriju evolucije i kreacionizam. Poklonici tvrde kako je Kolbrinova Biblija ne samo duhovni, vjerski tekst nego i znanstveni.

Uz mnoštvo keltskog i egipatskog spiritualizma, nalazi se poveznica i s kršćanskom Biblijom – od palih anđela, do “smrtnika koji su vjenčali kćeri Adama i Eve”.

No Kolbrinova Biblija spominje i “Razarača” odnosno kataklizmu koja čeka čitav naš planet.

 

Rukopis 3.3.

Kada vjekovi prolaze, određeni zakoni upravljaju nebeskim zvijezdama. Njihovi putovi se mijenjaju, postoji pokret i nemir. Nisu više stalni i veliko svjetlo pojavit će se crvenkasto na nebu”

3.4

Kada krv padne na Zemlju, Razarač će se pojaviti, i planine će se otvoriti i rigati oganj i pepeo. Drveće će se biti uništeno i sve živo progutano. Zemlja će progutati vodu, a mora će zakipjeti

3.6
Ljudi će rasuti u ludilu. Čut će trublje i bojni zov Razarača i tražiti skrovište u njedrima Zemlje. Strava će proždrijeti njihova srca i hrabrost njihova isteći će kao voda iz slomljenog vrča. Proždrijet će ih plamen bijesa i progutati dah Razarača

 

Iako je Krobinova Biblija izdana nekoliko puta, skeptici tvrde da je sve izmišljotina, obzirom na to da originalne spise, ako postoje, nitko od priznatih stručnjaka nije vidio.

Povratak na Net.hr