LAŽNE VIJESTI PREŠOKANTNE DA BI IM ITKO VJEROVAO

ČOVJEK-PAS OTKRIVEN U AFRICI?! Žena se poseksala s obiteljskom psom, je li moguće da je rodila ovo?

Nekoliko web stranica za koje se zna da objavljuju lažne vijesti objavile su kako je navodno Južnoafrikanka Samantha Kedder (24) rodila mlade njemačkog ovčara nakon što je redovito imala spolne odnose s tim obiteljskim psom.

Tako je navedeno kako su liječnici u privatnoj klinici u Western Capeu bili iznenađeni kada su kod Kedder, koja je došla zbog bolova u trbuhu, krenuli trudovi jer nisu ni znali da je trudna. No još su se više iznenadili kada su iz nje, umjesto djeteta, počeli izlaziti štenci, prenosi Snoopes.

“Iskreno, nismo znali da je to moguće. Radi se istovremeno o čudu moderne medicine i nečemu izuzerno uznemirujućem.”, navodno je rekao dr. Brown iz Medicinskog centra gdje je žena rodila/oštenila psiće.

Kedder je priznala da je u zadnje vrijeme živjela sama u kući, te da je često imala spolne odnose sa svojim psom Jonseyem jer nije mogla naći dečka.

Dok je originalni autor teksta, Empire News, jasno naglasio kako je sadržaj satiričke prirode i “samo za zabavu”, stranica koje je manje-više kopirala vijest, Now8News nije to spomenula.

Now8News verzija sadrži i navodnu fotografiju jednog od poluljudskih psića.

Drugdje se za tu fotografiju navodi kako opisuje “ljudsko-kozju bebu hibrid”, rođenu u Alabami, no stvarno porijeklo fotografije je iz Malezije, gdje su lokalne vijesti u travnju 2016. javile o kozi s nekim karakteristikama ljudskog izgleda.

KONTROVERZNA PJEVAČICA ŠOKIRALA JAVNOST: Otkrila da voli seks sa životinjama

Nakon nekoliko tjedana špekuliranja kako se radi o rezultatu spolnog odnosa životinje i ljudskog bića, testovi su pokazali kako stvorenje nema ljudsku DNK.

Povratak na Net.hr