banner

SVI SU PODACI JAVNI

CIA SKINULA OZNAKU TAJNOSTI SA SVOJIH ZAPISA O NLO-IMA! U javnost izašlo čak 12 milijuna stranica, ali jedno pitanje ostaje – je li to sve?

Blog Black Vault napominje da, iako CIA tvrdi da je objavila sve dokumente u spisu, ne postoji način da se potvrdi jesu li svi dokumenti vani ili ne

Uoči službenog izvješća vlade, CIA je objavila svoju dokumentaciju i podatke o NLO-ima.

Središnja obavještajna agencija uploadala je 12 milijuna stranica deklasificiranih dokumenata svojoj web stranici koju sada može čitati bilo tko u cijelom svijetu.

‘JASAN DOKAZ DA NISMO SAMI’: CNN se dokopao povjerljivih dokumenata Pentagona koji detaljno opisuju susrete s NLO-ima

Zapisi koji sadrže CIA-ini dokumenti o neidentificiranim nebeskim fenomenima (UAP) mogu se preuzeti i kao PDF datoteka iz Black Vaulta, baze podataka u privatnom vlasništvu. Neka izvješća datiraju još od 80-ih, a među njima ima i priča o misterioznim eksplozijama i navodnim kontaktima s izvanzemaljcima.

 

Inače, ova baza podataka je projekt osnivača Black Vaulta, Johna Greenewalda Jr., koji je rekao da je desetljećima tužio CIA-u želeći da objavi svoje zapise o UAP-u.

Dodatni NLO zapisi

“Prije 20-ak godina godina borio sam se da dobijem dodatne NLO zapise od CIA-e”, rekao je Greenewald i otkrio kako je, nakon što je dobio dobio kutiju sa zapisima, sve skenirao, stranicu po stranicu, njih nekoliko tisuća.

ZABORAVITE LETEĆE TANJURE, OVAKO IZGLEDA PRAVI NLO? Iznad Brazila snimio bizarnu divovsku meduzu

Blog Black Vault napominje da, iako CIA tvrdi da je objavila sve dokumente u spisu, ne postoji način da se potvrdi jesu li svi dokumenti uistinu vani ili je nešto ipak ostalo skriveno.

“CIA je nevjerojatno otežala korištenje njihovih zapisa”, rekao je i prozvao CIA-u zbog problema koje su ljudi imali s učitavanjem dokumenata zbog zastarjelih formata.

Greenewald je dodao da su prve informacije o NLO-ima koje su deklasificirane prema zakonima došle 1970-ih i 1980-ih, ali nakon tog razdoblja postalo je iznimno teško dobiti informacije od vlade u vezi izvanzemaljskih pojava.

“Jednostavno, javnost ima pravo znati!” zaključio je Greenewald.

Povratak na Net.hr