KONAČNI DOKAZ

‘BIO JE 60 METARA IZNAD NAS, ČULI SMO PULSIRAJUĆE BRUJANJE’ Ufolozi tvrde da je ovo najbolja fotografija NLO-a ikad

Mnogi su ovu sliku proglasili najboljom fotografijom aliena.

Malcolm Robinson, koji traga za NLO-ima već 30 godina, na konferenciji ufologa u britanskom Hullu predstavio je sliku za koju kaže da je najbolji dokaz aliena koju je ikada vidio, a mnogi se slažu s njime.

Opisao je i kako je nastala: dvojica muškaraca su tijekom noći fotografirala rafineriju u škotskom Grangemouthu, kada su u daljini spazili misteriozni objekt. Odjednom NLO je poletio prema njima.

IZNAD BUKUREŠTA SNIMIO NEVIDLJIVI NLO: Zvuči nemoguće, no odalo ga je infracrveno zračenje

“Nekakva kugla crvenog svjetla pojurila je prema njima i bila je 70, 80 metara iznad njih kada su je snimili. Doslovno su se moralo sagnuti kako bi ju fotografirali. Provjerili smo sve u okolici, pričali s ljudima i u to vrijeme nije bilo ničega što bi moglo ovo objasniti” tvrdi Robinson te kaže kako je sliku dobio 1991. zajedno s opisom kojeg su poslali autori fotografije.

Uz fotografiju dobio i pismo

“Prijatelj i ja smo fotografirali BP-jevu rafineriju u Grangemouthu kada smo vidjeli blijedo svijetlo, zapravo dva blijeda svjetla iznad svjetlećih stupova na mostu Kincardine. Gledali smo objekt, za kojeg smo mislili da je helikopter. Gledali smo ga pet minuta. Tada smo shvatili da ne proizvodi nikakav zvuk. Ako bi bio helikopter, čuli bismo buku elisa. Tada se okrenuo prema nama. Bio je nekih 600 metara iznad tla, tada se sunovratio i drastično ubrzao. U trenutku fotografije, bio je iznad nas nekig 70, 80 metara. Tada smo čuli tiho pulsirajuće brujanje letjelice. Ispočetka smo bili potpuno potreseni, no nakon šoka smo osjetili veliko uzbuđenje” kaže Robinsnon da je stajalo u poruci, prenosi Ancient code.

“Je li to dokaz? Ja sam ovdje da vam kažem da otvorite oči”, rekao je u svom izlaganju Robinson osnivač tvrtke (odn. udruženja) Strange Phenomena Investigations. Objasnio je i kako je na fotografiji “donji dio letjelice, konkavne s brojnim treperećim svjetlima koje kada jure zrakom stvaraju svojevrsni halo efekt”.

 

Povratak na Net.hr