Ne izlazi iz kuće

BEZ OBJAŠNJENJA: Prelijepa djevojka ima nepoznatu bolest zbog koje krvari iz očiju

Marnie-Rae Harvey vrlo je neobična 17-godišnja djevojka. Nema prijatelja i nikada ne izlazi iz kuće, a za sve je kriv neobičan poremećaj kojem doktori ne mogu pronaći povod – nekoliko puta dnevno krvari iz oka.

BBC piše da je zbog neobičnog poremećaja obišla sve doktore, od oftalmologa do ginekologa, ali nitko nije uspio pronaći što nije u redu.

Marnie-Rae kaže: “Peče me i prekrije cijelu zjenicu pa ne vidim”. Ovaj poremećaj utječe i na njezine uši, nos, desne, skalp, nokte i jezik.

Sve je počelo 2013. kada je počela kašljati krv. To se nastavilo do 2015. kada se probudila usred noći s licem prekrivenog krvlju jer je krvarila iz oči. Roditelji su pozvali hitnu.

Kada je hitna stigla, svi su ostali u šoku jer nikada nisu vidjeli takav slučaj. “Oči mi krvare i krv mi prekrije cijelo lice, a onda odjednom prestane i bjeloočnica ponovno postane bijela.”

Nakon prvog puta, počela je krvariti i iz drugih organa, a liječnici nikako ne uspijevaju pronaći uzrok. Jedino što su do sada uspjeli otkriti je da ima slabiji imunitet.

Zbog stalnog krvarenja nije uspjela niti maturirati, a stvari su sve ozbiljnije. Zbog neprestanog krvarenja stalno osjeća slabost, bole je kosti i mišići i razdražljiva je, a krvari i intenzivnije kada je blizu mjesečnice.

Liječnici su zbog toga pokušali intervenirati injekcijom Prostap 3 koja simulira menopauzu i može je učiniti neplodnom, no za sada su jedini rezultati promjene raspoloženja, znojenje i druge nuspojave menopauze. Krvarenje nije prestalo.

Sljedeći specijalist koji je na redu je dermatolog, a samo je pitanje vremena kada će se obratiti nekom stručnjaku za paranormalne pojave.

MISTERIOZNA LETJELICA ‘Ova snimka je dokaz da Amerikanci imaju tajni svemirski brod’

RIJEŠEN NAJVEĆI MISTERIJ? ‘Konačno znamo zašto brodovi i avioni nestaju u Bermudskom trokutu’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr