banner

DIŽE TUŽBE

OTIŠLA NA OPERACIJU NOSA, A KAD SE POGLEDALA U OGLEDALO, OSTALA JE U ŠOKU: Izgleda da nije dobro pročitala što potpisuje…

Kada je shvatila što se dogodilo, žena se požalila bolničkom osoblju, no oni su joj kazali da se radi o normalnoj proceduri

Kineskinja (31) šokirala se kada je nakon operacije nosa shvatila da joj je bez pristanka uklonjen dio uha. To joj je bio drugi takav zahvat u posljednjih pet godina, ali prvi u kojem joj je nestao komadić uha, piše Oddity Central.

Zhao je kineskim medijima otkrila da je operacija prošla u redu i da se osjeća dobro, no četiri dana kasnije pogledom u ogledalo shvatila je da se nešto dogodilo s desnim uhom. Tragus, mala izraslina ispred zvukovoda, bila joj je uklonjena, a nitko ju nije o tome obavijestio.

Nezadovoljna pacijentica obratila se bolničkom osoblju, da bi joj oni kazali kako se radi o normalnoj proceduri i da im je dala pristanak potpisom dokumenta na kojem je stajalo da će se njena “hrskavica koristiti za rinoplastiku”.

Ne može koristiti slušalice

Zhao se konzultirala s nekoliko stručnjaka za plastične operacije koji su joj potvrdili da se hrskavica iza uha zaista koristi za rinoplastiku jer ne utječe na izgled pacijenta. No, glasnogovornik bolnice Angel Wing kaže da hrskavica uzeta sa stražnje strane ušne školjke može uzrokovati atrofiju uha.

Kineskinja traži povrat novca od bolnice, financijsku kompenzaciju i novu operaciju kojom će joj popraviti oštećeno uho. Tvrdi kako ju je sram svog izgleda i da više ne može koristiti slušalice jer joj stalno ispadaju iz desnog uha.

Sukob s bolnicom kulminirao je velikom svađom i dolaskom policije, a slučaj je još uvijek neriješen.

Povratak na Net.hr