Jesu li brojevi krivi za fatalne padove?

Američki estetski kirurg, francuski automobilistički prvak, američki senator, švedski alpinist, direktor NASA-e, svi oni su u protekla dva tjedna doživjeli nesreću: izletjeli s ceste, strmoglavili se s planine, pali s avionom.

Svi koji nisu preživjeli nesreću, u svojim podacima imali su veoma nesretne brojeve, a jedan koji je preživio ima sve najsretnije brojeve. Kako? Pravi odgovor zna samo Bog, a dosta nam o tome kazuje i numerologija.

LITICA
Posljednja poruka koju je 16.08.2010.g. ‘otvitao’ poznati američki 50-ogodišnji estetski kirurg, na čijem operacijskom stolu su bile mnoge holivudske zvijezde, glasila je ‘nakon 25 godina vožnje pored tog mjesta konačno sam se popeo na vrh dina na zapadu Malibua’. Nekoliko trenutaka poslije njegov Jeep Wrangler sletio je s ceste Pacific Coast Highway niz kamenu liticu te je ostao zarobljen u vozilu sa smrtonosnim ozljedama glave. To je bio njegov prvi ovozemaljski pad!

Sretan broj u njegovom datumu rođenja (r. 21.05.1960.), sretan broj 9 (koji je sklon medicini) u prezimenu Ryan i sretan broj 23 u imenu Francis pomogli su mu da ostvari zavidnu karijeru. U srednjem imenu Harry nalazi se najnesretniji broj 11 koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, razvode i rastanke. Broj 11 pripada među najopakije brojeve u numerologiji i stoga donosi niz prepreka na životnom putu, kako onih sitnih, svakodnevnih, tako i krupnih, odlučujućih po sudbinu.

U zbroju oba imena i prezimena je vrlo nesretan broj 43 (23+11+9) koji zrači opasnostima, nesrećama, sklonosti padovima, lomovima, problemima s cirkulacijom i prometnim nesrećama. Ovaj isti broj u svojim podacima imali su i austrijski vozači formule 1 Ronald Ratzenberger i Bernhard Geramb; slavna plesačica Isadora Duncan kojoj se u toku voženje šal zapleo oko vrata; princeza Lady Di, hrvatski pjevači Tomislav Ivčić i Joško Tomičić – svi stradali u prometnoj nezgodi.

STABLO
Pored toga što je pet puta zaredom osvojio naslov francuskog državnog prvaka, 2008. g. postao je i europski prvak u brdskim auto-trkama, a prošle nedjelje 15.08.2010.g. na desetoj utrci sezone uspinjući se švicarskim Alpama od St. Ursanne do Les Rangiersa njegova moćna Honda naletjela na mokri dio planinske staze, sletjela s ceste i velikom brzinom udarila u drvo. To je bio njegov zadnji ovozemljski uspon!

Francuski automobilistički as, 35-ogodišnji Lionel Régal (r. 21.07.1975.) pored strmog uspona, mokre ceste, velike brzine i fizike imao je najmoćnijeg neprijatelja u najnesretnijem broj 38 u zbroju imena i prezimena (24+14) koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, razvode i rastanke. Broj 38 (odnosno 11, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 82, 92 itd.) pripada među najopakije brojeve u numerologiji i stoga donosi niz prepreka na životnom putu, kako onih sitnih, svakodnevnih, tako i krupnih, odlučujućih po sudbinu.

PROVALIJA
Jedan od svjetski najpoznatijih ekstremnih skijaša, planinara i brdskih biciklista, 35-ogodišnji Šveđanin Frederik Ericsson (r.14.03.1975.g.) ove godine je ponovo krenuo ostvariti svoj životni san („Ski the Big 3“) da se na skijama spusti sa tri najviša vrha na svijetu: Mount Everest, K2 i Kangchenjunga. Lani je prvi put pokušao, ali je odustao kad je njegov talijanski partner Michele Fait poginuo pavši prilikom uspona.

Ove godine mu je partnerica u penjanju bila austrijska alpinistica Gerlinde Kaltenbrunner koja je poslije izjavila kako negdje između 7 i 8 sati ujutro 06.08.2010.g. „Frederik je fiksirao konopac u stijeni jednog uskog procijepa … kad je izgubio oslonac nije bio u mogućnosti spriječiti svoj pad“. Kasnije je utvrđeno da je nesretni alpinist pao u provaliju duboku 1.000 metara. To je bio njegov zadnji ovozemaljski pad!

Pored sile teže, najveći neprijatelj hrabrog Šveđanina bila su čak dva najnesretnija broja 29 koji su stanovali u njegovom imenu Frederik (8+2+5+4+5+2+1+2), kao i u prezimenu Ericsson (5+2+1+3+3+3+7+5), a koji donose nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, razvode i rastanke. Broj 29 (odnosno 11, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 82, 92 itd.) pripada među najopakije brojeve u numerologiji i stoga donosi niz prepreka na životnom putu, kako onih sitnih, svakodnevnih, tako i krupnih, odlučujućih po sudbinu.

IMA/NEMA LOGIKE
Mali privatni zrakoplov s devet ljudi srušio se u ponedjeljak 09.08. 2010.g. navečer na Aljasci 25 km sjeverno od mjesta Dillingham na letu prema jednoj ribarskoj kući.

U avionu su, pored ostalih, bili bivši senator Aljaske, koji je poginuo uz još troje ljudi, te bivši šef NASA-e koji je preživio pad uz još četiri putnika. Još nije utvrđeno zbog čega se hidroavion srušio, a kao mogući uzrok navode se loši vremenski uvjeti.

Theodore Fulton Stevens (r. 18.11.1923.) bio je 40 godina senator Aljaske i senator Republikanske stranke s najdužim stažem. Kao vojni pilot preživio je II svjetski rat bez pada, a 1978. g. preživio je avionsku nesreću u kojoj je poginula i njegova prva supruga. Ali, ovog kolovoza 87-ogodišnji “Uncle Ted” (kako su ga mnogi stanovnici Aljaske zvali) nije uspio prevariti svoje brojeve. Opasan i moćan broj 18 u datumu rođenja zrači brojnim svađama i razvodima te opasnostima prijevare, ali i eksplozije, vatre i nevremena. Broj 39 u imenu Theodore je iznimno nesretan broj pa osobe s tim brojem često trpe zbog toga što ih drugi iskorištavaju. Taj broj ukazuje na osobu koja nosi i rješava tuđe probleme, a i sama nerijetko ima poslovnih i novčanih problema. To je tzv. “broj žrtve”.

Sean O’Keefe (r. 27.01.1956.), bio je na čelu američke svemirske agencije NASA od 2001. do 2005. godine, a jedan asteroid je njemu u počast dobio naziv “78905 Seanokeefe”. Već dvije godine rukovodi sjevernoameričkom podružnicom Europske svemirske agencije EADS (osim kad ne padne s avionom dok ide u ribolov). A u svemu tome mu pomažu svi sretni brojevi u njegovim podacima:

– sretan broj 27 u datumu rođenja donosi uspjeh, naročito onom ko se bavi medicinom ili ako radi u industriji koja proizvodi, prerađuje ili usavršava metale/kovine (od metalurgije i strojogradnje do kompjutora).

– sretan broj 14 u imenu Sean koji donosi putovanja, druženja i brz poslovni uspjeh te ukazuje na aktivnost, posebno onu vezanu uz dovitljivost i spretnost u poslovanju sa novcem (imao je nadimak „bean counter“ – „onaj koji broji svako zrno“).

– u prezimenu O’Keefe je broj 32, jedan od najpovoljnijih brojeva koji ukazuje na iznimnu pokretljivost i dinamičnu aktivnost te obećava materijalnu korist i uspjeh te spretan dolazak do boljeg položaja.

– u zbroju imena i prezimena ima osobito sretan broj 46 koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. To je broj znamenitih predvodnika koje cijene i kojima zavide.

Takvu optimalnu numerološku situaciju ima samo oko 5% ljudi!

Povratak na Net.hr