Ko štedi ima, ko troši ima još više!

Prije izbora obećavaju štednju, a kad izbori prođu, ka’ da dožive preobražaj pa ispadnu ka’ da su direktan potomak kakvog šeika il’ engleske kraljevske loze.

Evo četiri gradonačelnika raspisala natječaj za službeni auto i ništa tu čudno ne bi bilo, da nisu i odredili snagu auta.

Jedan traži auto od 260 konjskih snaga, drugi od 235 KS, treći od 170 KS i četvrti od 150 KS. Od dodatne opreme, nema što se ne traži. Samo što im se još ne ugradi hidraulika pa da im auti skaču na rap glazbu negdje na semaforu.

Ako itko zna, znamo mi – narod, da se četiri osobe komotno mogu potrpati u jedan auto. Kad bi sva ova gore četiri auta sabili u jedan, bio bi to auto od:

– 815 konjskih snaga
– preko 10.000 kubika
– dodatna oprema: pršutana na zadnjem sjedalu, grijač međunožja za vozača i suvozača, biljarski stol, disko kugla, radijator za suvozača i vozača, keramika po plafonu, tuš-kada, mlinac za kavu, lovačka puška i živ srndać na zadnjem sicu, Kim Kardašijan, bazen, Fićo u slučaju da rikne glavni auto, na krovu heliodrom s helikopterom, trafostanica, u bunkeru 12 kubika drva i još mnogo toga…

Od 0-100 km/h ide dok kažeš ‘Narod plaća’

Što je sljedeće, gradonačelnici u bolidu F1?

Povratak na Net.hr