Brojevi od kojih treba bježiti glavom bez obzira!

Najnesretniji broj u kaldejskoj numerologiji ovog tjedna je dvojicu testnih vozača zauvijek ostavio – bez daha, a nasljednike dviju bogatašica – bez novca.

Broj 11 (odnosno 11, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 83 i 92) je najnesretniji broj koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, nesporazume, razvode i rastanke.

Neujednačeno ponašanje, često prisutno kod osoba koje taj broj imaju u svojim podacima, mnogima je teško shvatljivo pa i to zna biti izvorom konflikata. Broj 11 donosi niz prepreka na životnom putu, kako onih sitnih, svakodnevnih, tako i krupnih, odlučujućih po sudbinu.

&&&&&

U teškoj prometnoj nesreći koja se desila ove srijede (23.06.2010.) na autocesti u blizini trkaće staze Nuerburging u Njemačkoj, poginuo je glavni probni vozač i testni inženjer Toyote 67-godišnji Hiromu Naruse, dok je testirao prototip sportskog automobila Lexus LFA.

Sa 20 godina počeo je (na određeno vrijeme) raditi u Toyoti kao završeni automehaničar (ali i matematički genijalac koji je skoro zalutao u računovodstvo firme!), nastavio kao predvodnik proizvodnje sportskih automobila (od modela 7 do 2000GT), od Ferraria dobio nadimak Maestro, od sportskih novinara titulu ‘čovjek koji zna sve ceste svijeta’, koji se u slobodno vrijeme sa svojom suprugom vozikao zahtjevnim planinskim cestama kako bi bio u vrhunskoj vozačkoj kondiciji …

A da je testirao brojeve u svojim podacima, znao bi da se u prezimenu Naruse nalazi nesretan broj 22 (5+1+2+6+3+5) koji se odnosi na dobroćudnu osobu, sanjara koji nerijetko slabo procjenjuje pa zna biti žrtva i svojih zabluda i neiskrenih prijatelja. A u zbroju imena i prezimena je najnesretniji broj 47 (25+22)!

&&&&&

Elektrische Viktoria je naziv automobila na električni pogon što ga Siemens proizvodio u Berlinu između 1905. i 1909. godine. Sto godina kasnije njemački profesor ekonomske povijesti Wilfried Feldenkirchen postaje voditelj projekta izgradnje moderne replike tog električnog automobila. Osim suvremenih baterija i farova, sve ostalo je bilo kao i kod onih 50-ak automobila proizvedenih stoljeće ranije.

Ovog ponedjeljka (21.06.2010.) je 63-godišnji profesor sa četvoricom studenata krenuo na probnu vožnju koja je kod mjesta Hinterzarten za njega završila kobno, dok su suvozači preživjeli uz ozbiljne povrede.

A da je testirao brojeve u svojim podacima, znao bi da se u prezimenu Feldenkirchen nalazi nesretan broj 53 (8+5+3+4+5+5+2+1+2+3+5+5+5) koji upozorava na velik oprez pri odabiranju poslovnih i intimnih partnera i prijatelja te ukazuje na veliki rizik od pogrešnih ulaganja. Za osobe s ovim brojem najkorisnije je da poslove vode isključivo sami. A u zbroju imena i prezimena bio je najnesretniji broj 83 (30+53)!

&&&&&

Gail Posner, kći američkog milijunaša Victora Posnera, koja je ovog ožujka umrla u 67. godini, ostavila je svoje 6,7 milijuna eura vrijedno imanje u Miamiju i 2,5 milijuna eura na bankovnom računu svojim trima – čivavama.

Njeni četveronožni ljubimci nose 12 tisuća eura vrijednu ogrlicu Cartier i svaki tjedan posjećuju lječilište za pse. No, možda će Conchita, April Maria i Lucia ostati bez tog luksuza jer se Gailin jedini sin, režiser Bret Carr na sudu bori za majčino nasljedstvo. Njemu je, naime, ostavila svega 720 tisuća eura.

Broj 8 u imenu Gail (3+1+1+3) je milijunašicu, ljubiteljicu pasa poticao na sakrivanje osjećaja i pravih motiva svog ponašanja, na stvaranje distanca prema drugima, na sklonost osamljivanju. A u zbroju imena i prezimena nalazio se najnesretniji broj 38 (8+30)!

&&&&&

Valmai Roche, australska bogatašica umrla je u ožujku prošle godine u 81. godini, te svojim trima kćerkama ostavila po 1,5 australski dolar, tj. oko 7,5 kuna!

Roche je svoje silno bogatstvo ostavila katoličkoj humanitarnoj organizaciji za muškarce Vitezovi južnog križa, koji su se brinuli za njenu pokojnu majku.

Valmai Roche je iz oporuke isključila bivšeg supruga, od kojeg se rastala još 1983., a kćeri su ostale bez silnog bogatstva jer je majka smatrala da su se previše otuđile od nje u kasnijim godinama. Njene kćeri Deborah Hamilton, Fiona Roche i Shauna Roche pripremile su žalbu Vrhovnom sudu kako bi došle do nekretnina, jer smatraju da je njihova majka patila od halucinacija i nije bila pri zdravoj pameti prilikom sastavljanja oporuke.

U imenu Valmai nalazi se nesretan broj 16 (6+1+3+4+1+1) koji zrači opasnostima, nesrećama, brigama, nelojalnošću i nevjernostima. U prezimenu Roche je nesretan broj 22 (2+7+3+5+5) koji se odnosi na dobroćudnu osobu, sanjara koji nerijetko slabo procjenjuje pa zna biti žrtva i svojih zabluda i neiskrenih prijatelja. A u zbroju imena i prezimena nalazio se najnesretniji broj 38 (16+22)!

Povratak na Net.hr