Play ponuda

VATRA EROSA TEŠKO ĆE SE GASITI: / Bikovi su još u blackout fazi, a ribe se seksaju kao naelektrizirana jegulja

Image
Foto: Giphy

Tranzitna Venera se pridružuje Marsu, u astrološkom znaku Lava, i ljetu „sirovih strasti“ još se ni izdaleka ne nazire kraj.

26.8.2017.
7:30
Giphy
Play ponuda

Vatra erosa teško će se gasiti. Bogati i slavni danonoćno će partijati, a sluge/sluškinje će služiti. Teatralno hvalisava lavlja srca izazivat će podsmijeh, a podsmijeha se Lav (osim stršljena) najviše straši.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi se sve bolje snalaze na tržištu ljubavi. Svi nešto glume, dave, mute, jedino vi uvijek direkt pitate, i (uglavnom) profitirate. Skupljate ljubavne trofeje i prikupili ste već lijepu kolekciju. Što snimite, negdje i objavite, ili se slikate samo za vlastitu dušu?

Lavovi su odradili pomrčine i s novom (pročišćenom) energijom kotrljaju se dalje kroz život. Ženske vas gledaju, i mnoge od njih bi se vrlo rado s vama trošile. Svjesni ste da ste najveći frajer. Borba s vlastitom taštinom vaš je trajni evolucijski zadatak.

Strijelci put putuju. Sad ste tu, sad vas nema. Bježite od odgovornosti, jer (još) ne želite početi rješavati probleme. Samo bježite. Uskoro nećete imati kuda. Seksualno ste opasno preporočni. Porok do poroka, to ste vi, u sadašnjem trenutku opstanka.

Bikovi su još u blackout mjesečevoj fazi. Ako ste se vratili s odmora i u radnom ste pogonu, jasno vam je da vam ništa nije jasno. Svašta se ovoga ljeta izdogađalo u vašem ljubavnom životu i još ste u kaosu. I seksualno ste totalno van svake kontrole.

Djevice su na čekanju. Reći ćete, kao i uvijek, uvijek smo zadnje po ljubavnom redu. Rujan je vaše doba, i tek ćete krajem tjedna, početi pupati. Željne ste seksa i ljubavi. A žeđ, što je jača, to nam je voda slađa. Rak, Riba, Škorpion? Birajte. Dame biraju.

Jarci funkcioniraju poput aparata za zavarivanje. Vreli ste, tuširate se hladnom vodom, kovano ste željezo. Tko vas voli takve, a ima ih, zaljubljen je u vaš „savršeni“ materijalizam. I u krevetu ste kovač svoje sreće. On(a) vam služi samo za nakovanj?!

Blizanci su brzi, nikad brži. Ono što drugi ljudi odrađuju cijeli tjedan, vi obavite u jednom jedinom danu. Živite adrenalinski orgazmično, ali krevet vam je i dalje hladan. Negdje se skriva kardinalna greška. Usporite. Uključite i lijevu i desnu stranu mozga.

Vage polako sazrijevaju, i tek negdje krajem rujna pretvoriti će se u sočne voćke. Živa ste metamorfoza ljepote. Lako za ljepotu, lijepi ste od rođenja. Pitate se, kako stvari stoje s ljubavlju i s popratnim seksom? Polako. Bit će svega toga. Vrlo uskoro. Vodenjaci olovnih krila strmoglavo se prizemljuju. Više ne sanjate srpanjsku ljubavnu bajku. On(a) je daleko, a vi ste tu, sami sa svojim problemima. I seksualnim. S kim da se sada „onako lijepo“ prašite? Vjerujte nam, zvijezde su u tom pogledu skroz nijeme.

Rakovi su skriveni vodozemci, i teško otkrivaju vlastite osjećaje. Kako će vas drugi upoznati kada ni sami ne znate tko ste? Vaša ćudljiva raspoloženja ekstremno će oscilirati do daljnjeg. Na seks proizvodnju i potrošnju ne računajte prije sredine rujna.

Škorpioni su pomislili da napokon dolaze k sebi, ali prevarili su se, jer ludi ljubavni preokret tek im predstoji. Ako ste jednom kušali „zabranjeno voće“, poželjet ćete još jednom zagristi istu stvar. Vaša ilegalna ljubavna priča nastaviti će se unedogled.

Ribe gase klimu, pale grijanje, pa opet sve obrnuto ispočetka. Kolovoz vam je već tradicionalno kritičan mjesec po mnogim pitanjima. Bez obzira na sve nevolje, seksate se ko naelektrizirana jegulja. Tko vas takne, struja mu međunožjem prostruji.

Play ponuda
Play ponuda