UZ NJIH ĆETE NAUČITI ŠTO JE STRAST: Možda nije slatkorječiv, ali ovaj znak će vas štošta naučiti

Sredinom prosinca počela je vladavina Jarca, na prvi pogled hladnog znaka no koji iza vanjsštine krije puno više no što slutite ili što bi htjeli priznati.

Ako ste u vezi s osobom ovog horoskopskog znaka, budite spremni na lojalnost, brutalnu istinu u svakom trenutku, nalet radoholičarske energije, ali i na pravu ljubav koja će biti uz vas zauvijek.

BRUTALNI HOROSKOP: Bik je dosadan k’o proljev, Ovan bolesno posesivan

Usmjereni cilju

Jarčevi imaju uvijek zacrtane planove i snove koje teže ostvariti. I ostvaruju ih zato što su uporni. Oni su u stanju raditi nekoliko stvari istovremeno. Vole druženje, pa ako ste njihov prijatelj, oni će se truditi ugađati vam i učiniti sve što mogu da se dobro osjećate u njihovom društvu . I naravno svo vrijeme koje ćete provesti sa njima oni isplaniraju.

Imaju visoke standarde

Ne radi se o tome da teže putovanjima samo na najekskluzivnijim mjestima ili da moraju uživati u luksuzu, nego o tome da im je iznimno važno da njihov partner živi kvalitetno i ambiciozan je. Nije im bitno je li partner bogat ili ne, njima je važnije da im partner nije pasivan, da im je partner borac. I jako vole da kada se umorni vrate s posla, imaju s kime popričati.

Teški radnici

Jarčevi su opsjednuti radom. Oni teže da budu stabilni. Kada svi ljudi odmaraju i uživaju, Jarčevi tek počinju raditi, oni su tada najkreativniji. Oni jednostavno ne znaju kako se zaustaviti.

Iskreni su

Jedna od pogodnosti ili ipak mana veze s Jarcem je to što ćete uvijek čuti istinu i samo istinu. Od partnera očekuju isto, jer oni smatraju da su čak i najsitnije laži samo gubljenje vremena. Ono što je loša strane njihove istine jeste da nekada znaju biti brutalno iskreni i time povrede partnera. Oni ne zaobilaze istinu, oni kažu stvari takve kakve jesu.

Natjecateljskog su duha

Jednostavno, takva im je priroda. Intelektualno moćni Jarac uvijek se natječe. Pored toga što su tvrdoglavi, oni su uvijek natjecateljski nastrojeni. Ne iznenadite se ako su takvi i u vezi. To može biti i vrlo zanimljivo.

Vrlo su posvećeni

Kada nekog zavole, oni daju i srce i dušu i sve. Zato često završe slomljenog srca, jer nemaju nikakvih zadrški. Oni se ili daju ili ne daju, takvi su u svim vezama, i obiteljskim i prijateljskim i ljubavnim. Oni ne vole varati, pa ako ste ušli u njihov život, nemojte im davati lažnu nadu ako mislite da nisu za vas. A iako možda djeluju hladno na prvi pogled,

Povratak na Net.hr