SEKSI HOROSKOP / Pretjerana seksualnost, ako nije zadovoljena, može voditi preljubu: Znate li kome treba 'lutanje' i brzinski seks?

Image
Izvor: Flickr

Seks je samo jedan od oblika komunacije

27.11.2022.
18:39
Flickr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Venera i Mars u opozitnim znakovima, govore o sukobu muškog i ženskog principa, ljubomori, nedostatku nježnosti i „brzinskom seksu“. Loš aspekt između Venere i Marsa teži srušiti prepreke i ograničenja. Pretjerana seksualnost, ako nije zadovoljena, može voditi ka preljubu.

On je stalno u pokretu i kad zna kud ide, još više kad ne zna. Zbog teškoća usmjeravanja na samo jednu osobu, upušta se u više paralelnih veza. Ona ima vrlo nepraktičnu sliku o voljenoj osobi. Treba slobodu za lutanja i istraživanja. Potreban joj je filozofski sklad u intimnom odnosu.      

Ovan

Osjećate se obezglavljeno kad niste u osvajačkom zanosu. Najsretniji ste kada se napenalite na novu kandidatkinju za strastveno ljubovanje. Poletni ste, sanjate bujne erotske snove, i vrlo uskoro ćete sigurno sletjeti ravno među njene prekrasne pedale.   

Bik

Imate dobar seksualni apetit! Stalno se jašete s njim ili s njom i vašoj uživalačkoj srećici nema kraja. Slobodni primjerci vaše bikovske vrste, traže sebi nekoga. Uletjet će vam u okular jedna zanosna Ribica, i brzo ćete se stopit u strastveno vruće Jedno.       

Blizanci

Slabo gurate loptu u ljubavni 'šesnaesterac', a i seksi 'jedanaesterac' često promašite. Ispadaju vam stvari iz ruku, padate s bicikla, a i kućni ljubimac vam je neposlušan. Ako slučajno saznate da vas i vaša lijepa dragana uredno vara, totalno ćete se raspametit!   

Rak

U svezi ljubavi i seksa, još ste na čekanju. Kozmički raspored je nemilosrdan, i nikome ništa nema preko reda. Meditirate o boljem sutra, umjesto da brusite vaša račija kliješta. Kad se on(a) pojavi na obzoru, od vas će se tražiti hitro zavodničko djelovanje. 

Lav

Lavovi i Lavice došli su na svoje, i sve im se u ljubavi fino slaže kao po špagi. Ako ste se iznenada susreli (i brzopotezno spoznali) sa Strijelcem ili Strelicom, stvarno ste sretnik ili sretnica, jer on ili ona otvorena srca žudi za ljubavlju i strastveni žar izbacuje.  

Djevica

Bajne Djeve nisu uvijek bajkovite. Stalno nešto prigovarate i kritizirate voljeno stvorenje, i onda se mudro pitate zašto se njemu sve teže 'diže dizalica' na vas. Neće svijet propasti ako se spontano našiljite, bez prigovaranja zbog preskočene predigre!     

Vaga

Sami ste sebi neprijatelj(ica), i niste to osvijestili. Ugađate, sve je uvijek po njegovom ili njezinom. Preuzmite inicijativu, zaigrajte glavnu ulogu. Nježno srušite voljeno biće na novi mucicasti tepih, strastveno romantično obljubite, i razne ćete zvjezdice vidjet!  

Škorpion

Mračni Škorpioni malo su manje sivi, hladni i distancirani. Svjetlo u duši nadvladava vam tamu, i krenuli ste iscjeljivati vlastita traumatična iskustva. Od seksa ne očekujte previše, ako ga uopće bude. Nemate nikoga za prišarafit uz sebe? Ostaje vam celibat.        

Strijelac

U životnoj ste formi, a ne igrate na Mundijalu. Grickate kikiriki, ispijate pivice i buljite u ekran. Ljubav za nogomet važnija vam je od svih drugih vrsta ljubavi. Ona se može samo slikat s vama. I slika se..., fotka svoje nove (plastik fantastic) cice ispred ogledala!     

Jarac

Trenutno ste bez energije, i ne idu vam od ruke ni samozadovoljavajuće seanse. Ako bunarite po tuđem dvorištu, ljubomornoj ljubavnici sumnjiv je vaš slabi spolni žar. A vjerni Jarac? Ona vidi da ste u 'neupotrebljivoj' fazi, strpljivo čeka, i sve vam oprašta.  

Vodenjak

Oslobođeni unutarnjeg pritiska, spontano se intimizirate s drugima. Aura vam je ferrari crvenkasta, i seks se da namirisati u zraku. Pipkate se s Blizancem? Vi lezba, a on homo, i svi kažu da ste par iz snova. Kod vas svašta prolazi, sve osim normalno.     

Ribe

Ne uspijevate poloviti konce vašeg ljubavnog života. Ne branite se, skrušeno vježbate 'slobodni pad' u krevet, lako vas se nagovori na prijateljski 'dobrosusjedski' seks. Kresnete se bilo kada i bilo gdje, i najgore od svega – niste izbirljivi i nemate kriterija!       

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču