Zvijezde znaju

TEŠKO IH JE OSVOJITI, ALI TRUD SE ITEKAKO ISPLATI: Priuštit će vam seks koji ćete pamtiti do kraja života

Dame rođene u zemljanim znakovima na glasu su kao žene koje, jel’, čvrsto stoje na zemlji, koje je teško zavesti i ne upuštaju se lako u avanture.

I sve je to prilično točno, ali ako se potrudite, višestruko će vam se isplatiti.

ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Bikica

Dama Bik je najstabilnija je žena koju ćete vjerojatno upoznati. Ona točno zna što želi i kako to dobiti. Ali, ima jedna caka – neće prstom mrdnuti ako se partner ne trudi oko nje. Jednostavno će, kao prava dama, otići.

Najvažnije joj je uživanje: dobra hrana, izlasci provod… Zato, ako ju želite osvojiti, znate što vam je činiti- ne dopustite da joj bude dosadno.

Ona traži mir, a ne stres, pa ako netko želi puno uzbuđenja bolje da ne ulazi u bilo kakav odnos sa njom. No njena želja za stabilnošću, kad se spoji s hedonizmom po kojem je ovaj znak poznat, jamči nezaboravni maratonski seks.

Djevica

Dama Djevica ne dopušta da joj itko laže, i lako vidi što je točno, a što ne. Na prvi pogled može djelovati promjenjivo i ćudljivo no iza toga stoji njena zatvorenost, odnosno da često ne pokazuje osjećaje. Temeljna je i zahtjevna, a to očekuje i od muškarca koji joj se udvara.

Ako s partnerom ne može o svemu pričati, ako joj se ne udvara svestrana, zanimljiva osoba, neće pokazati interes i uzvratiti flert.

Zaljubljuje se u partnera koji je jača osoba od nje, koji joj može biti podrška i oslonac. Uzrečica kako je u dugoj vezi “ženu najlakše nagovoriti na seks tako da se pobrinete za kućanske obveze” za Djevice vrijedi više nego za ikoga jer tek kada sve na svom mjestu (i doslovno i preneseno) može se opustiti. A ako to doživite, vidjet ćete da nisu nimalo čedne kao što bi ime znaka impliciralo.

Jarčica

Dama Jarac je staložena, mirna, ali i uporna (neki bi rekli i tvrdoglava). Ona najlakše od svih dobije što želi samo zato što je strpljiva, ambiziocna i uporna.

Oko nje se partner mora mnogo potruditi kako bi ju osvojio, a poslije i zadržao. Ona nikome ne gleda kroz prste.

Ona je dama koja je odgojena tradicionalno i takve vrijednosti njeguje. Njoj je najvažnije da se odnos lagano gradi, i vremenom postaje bolji. Isto vrijedi i za seks – što je više uvjerena kako je partner vrijedan nje, to više otpušta kočnice. Uostalom, izreka “stari jarac” za nekog napaljenog nije bez razloga.

Veoma je vjerna, a to očekuje i od partnera.

 

Povratak na Net.hr