Seksi horoskop

SVE IZLAZI NA VIDJELO: Jarci menadžeri doma se prave pobožnima dok spavaju s manekenkama, a Lavice su potpuno podivljale

Kozmički susret Sunca i Mjeseca s Marsom, u znaku Lava, proizvest će ogromnu energiju Vatre, i na znanje svim vatrogascima – nedjeljni popodnevni sati bit će najusijanije termozapaljivi!

Osim ekstremne opasnosti od požara, mlad Mjesec u Lavu dodatno „nabrijan“ s Marsom, strastveno će razgoriti i međuljudske ljubavne veze.

Seksi bomb(ic)e s minimum krpica na sebi, djeluju šokantno primamljivo prosječnom muškom mozgu. Cure, djevojke, žene u najboljim godinama…, ne izazivajte strujne udare!


Ovnovi idu glavom kroz zid, pa što bude. Djevojke koje žele da ih netko moćan i mišićav vodi kroz život, idealne su družice za „number one“ Ovnove. Ovčice traže sebi ravnopravnog partnera partijanera, za kreativno seksi podbadanje i nabadanje.

Lavlje aure, crvenih su boja, jer ti isti stalno misle na animalno nježno seksanje. Vaš libidio je na vrhuncu svojih moći, i malo je vjerojatno da ovih dana baš ništa nećete umočiti. I lavice su skroz divlje, grebu leđa, grizu uši, isisavaju energiju, živa su vatra.

Strijelci su se strastveno emocionalno rascvali. Teški mjeseci su iza vas, i sada je vrijeme za poklone i nagrade. Nečiji filozofski duh, rasplamsava vašu seksi znatiželju. Nije važno tko je pametniji. Najvažnije je da se mazno razvaljujete uzduž i poprijeko.

Bikovi su tromi i letargični, i najbolje se osjećaju u ležećem položaju. Ako vam se netko pridruži u izležavanju, neće imati opipljive seksualne koristi od vas. Spavate i hrčete ko cvrčak. Nije seks sve u životu. Bit će (u rujnu) vremena i za takve stvari.

Djevice su „nakrivo nasađene“, i nisu veselo društvo. Preselili biste se na pusti otok, ali tamo vam nema ljekarni i ambulanti, i ne biste dugo izdržali. Seks s nepoznatom osobom ne dolazi u obzir. Zainteresiranu stranku najprije pitate koja je krvna grupa.

Jarci menadžeri intimno se druže s manekenkama, a kod kuće glumataju konzervativno pobožne likove. Svašta krivo radite. Živite u kaosu. U poznatom krevetu preferirate misionarski položaj, a s ljubavnicama šarate i eksperimentirate…

Blizanci su zdravi, lijepi i normalni. Izuzetak su oni koji su na svijet došli sredinom lipnja, jer njih „gazi“ Saturn, i djeluju kruto i prestrašeno. Bez obzira koji ste, Mars je na vašoj strani, i seksa nećete biti žedni i gladni. U tom pogledu, kod vas vlada obilje.

Vage se naslikavaju na superluksuznim jahtama, i javno objavljuju vlastitu golotinju. Ljepota se ne stidi i to je u redu, ali i prava ljubav se ne trži, i to je isto u redu. Ako ste u romantičnoj vezi, vjerojatno niste imuni na ulete sa strane. Ne izazivajte vraga!

Vodenjaci slabo sjaje. Potreban vam je „energetski agregat“ na koji biste se spontano prikopčali. Lavovi su vam naporni, Škorpioni vas živciraju, Djevice su vam anemične. Vage su vaš „visoki napon“ koji trebate za golo seksualno preživljavanje.

Rakovi se drže podalje od drugih, i sami su na svijetu. Ako vas zasvrbi seksualna čakra, uvijek vam je na raspolaganju samozadovoljavanje. Rakovi ognjištari, upoznat će privlačnu osobu u svom rodnom kraju. Domaće je domaće. Čuvari ste tradicije.

Škorpioni su energetski disbalansirani. Skrivate se po rupama u pijesku, i čekate da padne mrak kako biste iznova oživjeli. Noćni život može biti skup sport, i čuvajte se luksuznih Vaga. Za par minuta seksualne zabave, ode vam tisućica iz novčanika.

Ribe vodozemke dišu na škrge. Sunce nemilosrdno prži, kišnih kapi niotkud, ni daška vjetra, a vama para ide iz ušiju. Tako ste seksizgodan komad, a toliko ste sami i tugaljivi. Majstor vodoinstalater vam zvoni na vratima? Otklonit će vam kvar u srcu!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr