Seksi horoskop

Strijelci se troše bez zaštite, a Djevice daju na veliko

Vodeni trigon između Marsa i Neptuna, idealan je aspekt za nježnu seksualnu transfuziju. Bude se zodijački vampiri: Rakovi, Škorpioni i Ribe! Predarežljive cure Djevice i slobodni momci Strijelci, najizglednije su ovotjedne žrtve ljubavi. 

Ovnovi su izvan funkcije. Vodeni znakovi potpuno su preuzeli (seksualni) primat, i vatrenim ovčicama gasi se strastveni žar. Možete slobodno maštati, fantazija je besplatna. Ako nekoga volite platonski, vaš odnos će ostati bestjelesan. Do daljnjeg.

Lavovi su bez energije. Trošite zalihe? I vama se ponekad dogodi da ste bezvoljno aseksualni. Promatrate fatalno zgodne jedinke u prolazu. Bezvremena ljepota u srce vas dira. Ljepota je u očima promatrača. Ljepota je u vama. Nepopravljiv ste narcis.

Strijelci se troše naveliko. Ako se seksate bez zaštite, niste mudrac kakvim se voliteprikazivati. Ovisnost o seksu, vaša je nova navika navlakuša. Djelujte preventivno. Budite odgovorni. Ne igrajte se sa seksualnom vatrom, da vas ne bi žestoko opržila!

Bikovi imaju senzualno sofisticiran libido i kvalitetni “ljubavni materijal” lako pronalaze. U vama postoji neiscrpni spremnik seksualne energije. Šarate uokolo. Instinktivno predosjećate provalu nabujale strasti. Netko će se “nježno prišarafiti” na vas!

Djevice daju sve od sebe da kreativno oplode odnose s drugima. I dalje ste strašno slabi na jednu osobu, iako vam on(a) uredno sisa energiju, a možda i novac. Ako se (slučajno) ispostavi da vas i vara, vaša djevičanska naiva bit će apsolutno potpuna.

Jarci imaju tranzitnu Veneru u zaleđu, ali ne još za dugo. Vaša maglovita ljubavna situacija uskoro će se razbistriti. Ako ste prohladni u srcu, to je siguran pokazatelj da premalo volite sebe. Zatvoreno srce nikome se ne daje do kraja. Ni u krevetu.

Blizanci seksualno kriziraju. Postite od početka zime. Niste se prasnuli u prosincu? Vaš prvi ovogodišnji seks past će slučajno i neočekivano, kako se to sa seksom ponekad zbiva. Strijelci su vam suđeni. Lavovi? Trenutno im rastu mliječni zubi, i nisu seksi.

Vage su dobrodržeće, a to se ne odnosi samo na mlade curke, već i na dame u najboljim godinama. Priroda vas je nagradila savršenom simetrijom ljepote, i mnogi vam govore da ste im prezgodni. Sa strašću kritično stojite, jer ste preeksplozivni!

Vodenjaci kontroliraju sami sebe, i to je velika novost. Badava vam genijalnost, ako ste neuračunjivi. Strijelci su vam najprivlačniji, slijede Ovnovi, i treći po redu su Lavovi. U blisko skliskim ste odnosima s vatrenim znakovima? Zrak razgorijeva vatru!

Rakovi grizu, a ne ujedaju. Emocionalno ste rastrošni i seksi raspušteni. Ako samujete u ledu srca svog, možda se pojavi netko tko će vas (kardiološki) odmrznuti. Izbjegavajte pasivu. Češće mijenjajte uloge i položaje u krevetu. Toplokrvni ste Rak!

Škorpioni se vješto služe ljubavnom magijom. Iz vas viri “ono nešto”, što druge baca u emocionalni trans. Tranzit Marsa kroz Škorpiona, idealan je tajming za vrući seks. Rušite tabue, pobjeđujete strahove, otpuštate sve kočnice. Bude se zodijački vampiri!

Riblja mašta bajkovite je naravi. Venera je ushićena u Ribama. O razigranom ribljem erosu, pjesnici pišu pjesme. Tko se nije roštiljao s vama, ne zna što je iskonsko psihotjelesno srastanje. Kao voda se razlijete po tuđoj koži. U sve pore tijela ulazite.

Povratak na Net.hr