Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Zvijezde su za sve krive. Vi ste savršeni

Image
Foto: Giphy.com

Venerino 'druženje' sa Saturnom, Plutonom i Uranom, neće proći bez emocionalne (r)evolucije u našim srcima. Žena treba iskusiti kakvoću svoga Venerinog znaka da bi se osjećala ženstvenom.

16.4.2016.
7:00
Giphy.com
Play ponuda

Ovnovi traže putena zadovoljstva. Tranzitna Venera potiče vaše osjećaje ispunjene erotikom. Uzbuđuje vas takmičenje u ljubavi i seksu. Ne volite da se itko previše o vas vješa, usporavajući vam kretanje. Ponašate se poput zdravo sebičnog djeteta.

Lavovi blještavo sjaje uslijed preobilja samozadovoljstva. Venerin utjecaj hrani vašu potrebu za bliskošću i pomaže vam da se osjećate voljeno i cijenjeno. Ako ostanete u istom ljubavnom kolosijeku, vaša seksualna simbioza plodonosno će se rascvasti.

Strijelci su retroaktivni u mozgu. U glavi vrtite filmove iz ljubavne prošlosti. Stvarali ste sretniju sadašnjost, sve dok vas strah nije zaustavio. I u krevetu ste toplohladni. Ubrzavate stvari do maksimuma i onda naglo kočite? Vaš seksualni motor je u kvaru!

Bikovi čekaju bolje dane. Venera se skriva od vas, a ni Mars vas ne ljubi. Neki među vama u seksualnoj su ilegali. On(a) još ne sumnja u vašu nevjeru, ali pitanje je dana kada će vas uloviti u lažima. Miris tuđeg parfema otvorit će pandorinu kutiju...

Djevice su izvan ljubavnog pogona, a i seksualno kriziraju. Zvijezde su za sve krive. Vi ste savršeni. Malo se šalimo, ali krivca za nevolje vjerojatno tražite izvan sebe. Ako vam je libido ispumpan, možete se nježno maziti i dirati. Razne su vrste ljubavi.

Jarci preferiraju tjelesne užitke. Niste puno previše zainteresirani za duhovnu dimenziju stvarnosti. Imate profinjen nos. Tražite vrhunski seksualni tretman. Za oči vam je zapela jedna (zgodno asimetrična) zodijačka Vaga. Ljepota je u različitosti.

Blizanci se ubrzano oporavljaju od nedavnog potonuća u emocionalni ponor. Energetski se uzdižete. Muški Blizanci sline za djevojkama u kratkim haljinama. Blizanke se pale na originalne i autentične moždane vijuge potencijalnih kandidata.

Vage su sklone egzibicijama. Nešto u vama (ili izvan vas – planet Uran?) tjera vas da kršite kulturalne norme. Na ženske Vage lijepe se žestoki dečki, a i poznati profesionalni nogometaši. Muške Vage love manekenke. Bit će vatre, a možda i dima.

Vodenjaci ne kukaju previše. U ljubavi imate svega dovoljno, i obilno ste nahranjeni. Možda vam ponešto novaca nedostaje? Ako ste sami, slučajno ćete natrčati na jednu krasnu i financijski dobrostojeću osobu. Vaš eros zna zanosno začarati.

Rakovi "spašavaju druge", i sebe gube iz vida. Petljate se u intimno ljubavne labirinte vaših prijatelj(ic)a, kao da nemate dosta vlastitih emocionalnih turbulencija. Možda zalegnete s nekim iz sažaljenja. Lako ćete pristajati na ležeće ljubavne varijante.

Škorpioni su silno nestrpljivi, i neuspješno se bore protiv (sporih) kozmičko ljubavnih utjecaja. Niste u vrhunskoj seksualnoj formi, i svjesni ste da vam uobičajene "tehnikalije" ne polaze za rukom. Možda vas on(a) iznenadi originalnom inicijativom.

Ribe se teško zbrajaju i lako oduzimaju, a najviše se vole dijeliti i množiti. Dobro vam ide seksi matematika, ali ostali "predmeti" baš i ne. Stresni utjecaji Venere i Marsa uskoro će nestati iz vidika, i krenuti ćete uredno polagati i neke druge životne ispite.

Play ponuda
Play ponuda