Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Žene Vodenjaci skidaju gaćice dok ne kažeš seks, a Račice bi im se rado pridružile

Image
Foto: Tumblr

Puknute Vodenjakice skidaju grudnjake i gaćice najbrže (brzinom svjetlosti!) od svih, a stidljivo nježnolike Račice rado bi to slično činile, al nemaju s kim i „protiv“ koga.

9.6.2018.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Sva ostala ženskomuška „zodijačka“ ekipa, ni izdaleka nije toliko hormonalno seksualno nabrijana, kao gore navedene top-fit djevojke i favorit dame.

Kako nastaju sretni odnosi? Nastaju tako što se sretnu dvoje ljudi, koji su spremni na kompromise! To je prava tajna sreće u odnosima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi nikako da se skrase u mirnoj ljubavnoj luci. Pretjerano ste vjetropirasti, i nigdje se dugo ne zadržavate. Zanimaju vas samo brzi, kratki i efektni „ubodi“, i jurite dalje. Ne čudite se što ste na kraju krajeva uvijek sami. I, većinom, suhi.

Lavovi se vraćaju na ljubavnu scenu. Dugo ste bili u tamnoj out poziciji, ali sada ste opet blistavo zlatni. Od presudnog značaja za sve, pa i za ljubav i seks, vaš je unutarnji mir. Ne titrajte strastveno uokolo kao muha bez mozga.

Strijelci se osjećaju sve bolje, skoro najbolje. Ispravni u glavi i čisti u srcu, privlačite osobe koje su na sličnoj frekvenciji svijesti kao i vi. Intimni filozofski razgovori na pustoj plaži. Vi i on(a) goli i bosi. Mjesec sjaji. Sve miriše po seksu!!!

Bikovi se maze uzduž i poprijeko. Meki ste i skliski po cijelom tijelu. Tko vam utrči u šesnaesterac, zabije krasan gol. Muški Bikovi su ponosni na svoj ljubavni tepih, od vrata naniže. Ne smetaju vas ni dlake po leđima? Tko voli, nek izvoli.

Djevice nikako da otkriju tko su. Dobro bi vam došao kakav mentor koji bi vas pošteno isprepipao. Maser specijalist idealan je kandidat za osvajanje vašeg tvrdog srca. Bilo kako bilo, definitivno vam je potreban „majstor“ omekšivač!

Jarci čekaju bolje dane, koji će sigurno opet doći, možda već u mjesecu srpnju. Dok ne ljubite, radite, i glavu ne gubite, i to je formula vaše uspješnosti. Novac se lijepi za vas. Možda vam netko krene ljubit ruku, iz seksi poštovanja.

Blizancima se popravlja ljubavni tek. Odnedavno volite i popiti? U najkraćim crtama, imate svega u dostatnim količinama, i dosadno vam nije. Jasno vam je s kim ste, i sve drugo lako (u hodu) rješavate. Seksate se animalno stoječki!?

Vage su bistro snalažljive, i (više) nemaju problema u komunikaciji s ostatkom svijeta. Harmoničnom Marsu, pridružit će se i skladno aspektirana Venera, i seksologija će vam opet postati najvažnija igra i zabava u životu kao takvom.

Vodenjaci su neuhvatljivi. Uzalud se trude oni koji bi vas stisli k sebi u zagrljaj. Jedino vas netko genijalan može inspirirati na odanost. Netko tko vam „prži“ mozak humorom, i bezobrazno inteligentno „budi“ vašu seksi čakru/pračku...

Rakovi žive sretne dane, i revitaliziraju se u potpunosti. Ako niste sreli i upoznali neku vanserijsku jedinku postojanja, koja bi vas oborila s nogu, možda vas danas ili sutra netko obljubi? Iza vaše sramežljivosti skriva se strastveni cvijetak!

Škorpioni se osjećaju li-la. Jučer lijepo, danas grozno, a sutra će te osjetilno otputovati tko zna gdje. Strastvena ste zmijica. Ne date se ulovit za glavu, a ni za rep. Skrivate se ispod kamena. Čekate kišu ljubavi da se rastopite od sreće.

Ribe se lagano roštiljaju na vrelom lipanjskom suncu. Fino izgorene, idealne ste za nježnu seksualnu konzumaciju. Koža vam je osjetljiva. Mažete se s raznim kremicama da ostanete optimalno vlažni. On klizi kroz vas bezbolno. Sve je ok.

Play ponuda
Play ponuda