Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Zaštitite predjele oko vrata od strastveno prevrućih ljubavnih ugriza

Image
Foto: Giphy

S tranzitnom Venerom u padu, u crnom Škorpionu, u kozmički probranom dijelu populacije probudit će se 'krv nije voda' emocija. Astrološki Škorpioni vole 'fino zarezati' zubima i pustiti krvce...

24.9.2016.
7:00
Giphy
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi se slabo snalaze u novojesenskoj shemi seksualnih zbivanja. Vi ste odigrali svoje. Nakon novog (ludog) raskida odnosa, ništa više nije isto, osim što ste vi ostali isti. Iz nevjerne vam ljubavne prošlosti, izučili ste malo toga o sebi. Čista sramota.

Lavovima silno nedostaje ljetna sparina i odnedavno su u velikoj žalosti. Za seks u prirodi malo je prohladno, a za vođenje ljubavi pred kaminom još je prerano. Imate u mašti druge zanimljive seksi opcije. Lav rijetko kad ostane na suhom, gol u prašini.

Strijelci izvrsno funkcioniraju u troje, a među vama ima i onih koji se "intimno druže" i s puno više njih. Nagon za avanturom, i posljedičnom nevjerom, vaš je prastari izum motorpokretač. Mars vam odlazi, a Saturn ostaje. Što s tim? Morate stisnuti kočnicu!

Bikovi imaju Veneru u opoziciji, a sami sa sobom su (često) opozitni. Svejedno, bilo kako bilo, al ljubav će tiho pokuckati na vrata bikovskog srca. Nakon nježne predigre i blic upoznavanja, uslijedit će dani i noći strastvenog kaosa ispod toplog pokrivača.

Djevice se dobro osjećaju u vlastitoj koži, ne računajući rođene u prvom tjednu rujna. Vi ostali, solidno stabilno stojite na staklenim nogama. U svezi glede seksa, niste na nulerici, a bit će još bolje. Srdačno Vas pozdravljamo, do idućeg nebeskog očitanja.

Jarci kolo vode. Sigurno vas zanima informacija da će brzojureći Mars uletjeti u Jarca u utorak, 27. rujna 2016., u 8 sati i 8 minuta. Osim poslovnog, upalit će se i vaš spolni fitilj. Provjerite, pa nam javite. Astrologija je istinita, jer nebo nikada ne (s)laže.

Blizance slabo štiti "srećonosac" Jupiter, jer ih hladni Saturn prži na laganoj vatrici. U najkraćim crtama, malo vam je lijepo pa ružno. Crnobijeli ste, ili bijelocrni, svejedno. Čudnim izjavama zbunjujete voljenu osobu. I u seksu ste skladno disharmonični.

Vage žive pod staklenim zvonom. Dragi vas čuva u vitrini i povremeno s vas skine prašinu da vas krasnolijepim očuva? Venera je izašla iz Vage i zašla u Škorpiona, i vaš se emoseksualni život porušio. Nema predaje. Dižite se. Za početak, na koljena!

Vodenjaci ruše prapovijesne tabue, sve odreda. Najprije kod kuće svima genijalno izrecitirate istinu u lice, i onda izlazite u svijet, i gorljivo zapaljivo propovjedate nadolazak novoga doba. I u seksu ste nekrstivi. Svašta eksperimentalno opipavate.

Rakovi se praše punom parom. Kada je riječ o šminkeraju, gori ste od perfekcionista minimalista Djevica, a po tom pitanju uredno šišate i (prestrašno) umišljene maneken(k)e Vage. Glavna vijest tjedna je da se vaš krevet rejting izvrsno popravlja!

Škorpioni crnu vunu predu. Crnilo se odnosi na iskonsku strastvenost, koja vas od prije koji dan iznova opsjeda. Osvajate pogledom, govorite tijelom, dodirujete tišinom, seksate se eksplozivno smrtonosno. Što se još može reći? Ponekad su riječi suvišne.

Ribe se brzo zapjene, čim čuju nezgodnu kritiku na vlastiti seksualni račun. Tvrdite da niste duh, a svakonoćno se ljubavniku javljate u snu. Bez soli i šećera može se preživljavati, ali bez erotične ribice u krevetu, život ne može biti čarobnjački čudesan!

Play ponuda
Play ponuda