GOLI, BOSI I U EKSTAZI

SEKSI HOROSKOP: Zaljubljeni ples Sunca i Venere označava početak nove sezone strasti

Sunce i Venera ‘zaljubljeno plešu’ i kozmički iniciraju početak nove ljetne sezone strastvenog sveljudskog razmnožavanja. Goli i bosi, na pustoj plaži, u ekstazi, u dvoje? Rođeni u vodenom znakovlju i elementu – astrološki Rakovi, Škorpioni i Ribe, tajanstveno su najprivlačniji. Bit će olujnih osjetilnih (para)spoznaja, mokrih suza radosnica i (super)vrućeg seksanja. Savršeno.

Ovnovi se vraćaju u modu. Baš ste trendi. Malo se šalimo na vaš račun. Trese vas seksualni krizijaner, a intimni ste s najmanje dvije osobe? Iskušavate granice vlastite normalnosti. Tko je neodgovoran, nije za ozbiljnu vezu. U srcu ste solo igrač(ica). Vaš izbor.

Lavovi su se povukli u tamu. Nigdje vas nije za vidjeti. Pretvorili ste se u sjenku. Osluškujete vlastite instinkte. Skupljate snagu za novi ljubavni lov. U krevetu ste malo previše pasivni i pekmezasti. Kada on(a) seksualno ogladni, (na)maže vas na kruh.

Strijelci nisu na nebu, a nema ih ni na zemlji. Gdje ste? Odustali ste od nerealnih snovovizija. Život je umjetnost mogućeg, a moguće je svašta. Dobro bi vam došla nova ljubavna bajka. Vani sve pršti od seksipila, a vi (prekomjerno?) šamarate majmuna!

Bikovi previše konzumiraju slatke stvari, i većinom su korpulentno podebeli. Osim onih keksi čokoladnih, volite vi i razne druge vrste slasnih delikatesa i delicija. Zainteresirani svati brzo namirišu vašu praiskonsku sočnost. Slute da ste ‘mrkli mrak’ u krevetu.

Djevice su blažene, ali ne uvijek. Kakva ste vi vrsta Djevice? Samokritično ste skromni, ili ste unikatno mirisna ružica? Planetarne kretnje nude nagovještaj vašeg udruživanja s dragim i dobrim ljudima. Dobro su vam aspektirana i seksi ljubavna sparivanja.

Jarci su ljubomorni, osvetoljubivi, ultimativni. Tražite sve i dobivate sve. Zaljubljeni ste u moć, a ne u ljubav. Pobrkali ste lončiće u glavi. Netko uvijek padne na vaš hiperego. Tražite sluge ili sluškinje, a ne sebi ravne. I u seksu ste neravnopravno superiorni.

Blizanci energetski padaju. Saturn vas straši, i niste svoji na svome. Nije Saturn samo loš, a ni Neptun koji vas dezintegrira. Materijalizirajte snove, i radosni smješak će postati nova trajna vrijednost vašeg identiteta. I za seks se (češće) proaktivno pobrinite.

Vage su mudre lije. Imate profinjen ukus, padate na luksuz, a seksate se ekstravagantno umjetnički. Svjesni ste vlastite ljepote i skupo je naplaćujete, kako bi živjeli u obilju. Čisti materijalizam. Jednoga lijepoga dana svečano ćete razotkriti unutarnju ljepotu.

Vodenjake privlači meditacija i slične stvari. Transcendentno fantazirate. Umjesto Alan Forda, sada čitate Frojda? Vaš mozak je ulogiran u ulogu anemične amebe. Nedostatno se “prašite”, i to vas opako frustrira. Ne dostiže se nirvana samo tako lako…

Rakovi su cjelovito sretni. Svi smo planetarno skrižani. Nismo imuni na gravitaciju. Sastavni smo djelić kozmičke mehanike. Bez zvijezda, ne bi nas bilo. Vaša se “psihofizika” radikalno popravlja. Želite se s njim ili s njom žestoko podrapati. Po svim šavovima.

Škorpioni vole “otrovno ubosti”, to im je u krvi i naravi. Nježni ste povremeno i slučajno. Mars već tjednima pali vatru vaših strasti, a odnedavno se u istu priču umiješala i zvijezda Danica – Venera. Vatreno ste ovlaženi. Oni koji vas se ne plaše, molit će vas za liz.

Ribe vole neosobno i preopćenito. Bježite od pravog ljubavnog meča licem u lice, ali tu i tamo se ipak s nekim potrošite. Kad biste i u ostalim sferama življenja “vrištali od sreće”, kao što to činite pri fuku, gdje bi vam bio kraj. Nema kraja. Beskrajno ste prekokrasni.

 

Povratak na Net.hr